Baš kao što pišemo u aktualnom tiskanom izdanju časopisa Grazia, nostalgija je in. Pa je tako poznata američka beauty kompanija ColourPop Cosmetics jučer je izbacila liniju proizvoda posvećenu originalnoj supergrupi 90-ih: Powerpuff Girls. Malo je reći da smo oduševljeni

Ovaj popularni make-up brend je u suradnji s Warner Bros. razvio liniju proizvoda koja se sastoji od sedam preslatkih komada. Ima tu za svakoga ponešto – od make-up proizvoda poput paleta sjenila, sjajila za usne, maske za usne i rumenila do proizvoda za kosu i kožu. Ne morate donositi tešku odluku jeste li Blossom, Bubbles ili Buttercup iako smo gotovo sigurni da svaka od vas u snu zna odgovor na to pitanje. 

No kao najuzbudljiviji proizvod suradnje već sad slovi Powerpuff Pressed Powder paleta u 12 nijansa koja će vam omogućiti predivne kombinacije jarkih i neutralnih boja različitih finisha. I sve to u zaštitnim bojama ovog trojca, tako da bez problema možete izgledati dobro dok se borite protiv negativaca! Ovdje pročekirajte cijelu kolekciju.