Nakon što je zaludio ljubitelje naočala diljem globusa, vrhunski svjetski  brend sunčanih naočala BOLON svoje je mjesto pronašao i u našim GHETALDUS OPTIKAMA

BOLON EYEWEAR osnovan je ne tako davne 2003. godine. Do 2014.g. osvojio je  velik broj nagrada zahvaljujući kojima je 2015. godine lansiran na internacionalna tržišta. O brzom razvitku iz godine u godinu govore brojke, a danas modele naočala BOLON možemo pronaći u čak 45 država. 

Bolon odlikuju individualnost, moderan dizajn i jedinstveni stil.  Misija mu je poticati ljude da izraze svoju individualnost u svakom trenutku života nudeći široku paletu jedinstvenih modnih dizajna- od klasičnog, elegantnog do retro-modernog kako bi zadovoljio baš svaki stil.  

Sa željom da osiguraju vrhunsku udobnost nošenja, Bolon Eyewear odabire vrhunske materijale i inovativne napredne tehnike koje nude lakoću okvira koji savršeno odgovaraju Vašem stilu. Modeli su dizajnirani u Italiji s jedinstvenom međunarodnom vizijom, gdje se prate najnoviji modni trendovi. Svaki okvir izrađen je pojedinačno, od kvalitetnih materijala koji nude lakoću, otpornost i savršenu prilagodbu svim karakteristikama lica. 

Jedna od inovacija i prednosti koje treba istaknuti jest ta da reagiraju na intenzitet UV svjetla. Prelaskom iz otvorenog u zatvoreni prostor leće će se u potpunosti neprimjetno prilagoditi intenzitetu UV svjetla. Tipični prijelaz traje od 38 sekundi do postizanja potpunog učinka, osiguravajući vašim očima potpunu ugodu.

Bolon Eyewear nudi savršenu kombinaciju modernog dizajna i visoke kvalitete po pristupačnoj cijeni.

BRAND AMBASADORI

Od 2015. Do danas, Bolon su predstavljaju četiri svjetski poznata lica. Prva ambasadorica bila je francuska glumica Sophie Marceau, a spoj dobro poznatog nonšalantnog francuskog chica, senzualnosti i individualnosti savršeno je opisao tada lansirane modele Bolon naočale. 

Četvrto mjesto na globalnoj ljestvici i nova ambasadorica- Anne Hathaway bili su ključni događaji 2016. godine. Novo lice- novi modeli. Sofisticirani, romantični klasici s minimalnom zaigranosti, sasvim dovoljnim da naočale postanu savršeni modni dodatak.  

Davika Hoorne- ljubiteljica urbanog, modernog i sasvim suprotnog- glamuroznog stila bila je brend ambasadorica 2017. godine. Upravo takvi bili su i modeli naočala. Boja, jedinstveni dizajn, udobnost i bogatstvo izbora ne dopušta vam da pogriješite s odabirom pravih naočala. 

Najnovije lice, od 2018. Godine je Hailey Baldwin- dvadeset jednogodišnja glumica, manekenka i voditeljica koja je brendu donijela osvježenje. Velika ljubiteljica mode, glamura i svjetskih trendova predstavlja novi, mladenački stil Bolon naočala. Dizajnirane s namjerom da se uklope u svakodnevni život žena različitih stilova i najvažnije potiču da se oslobode i izrazite svoju osobnost bez praćenja modnih trendova koji se stalno mijenjaju. 

Usudite se potaknuti na osobni rast. Stremiti za većim, izazovnijim, novim. 

Odaberite svoje naočale u Ghetaldus optikama i ispričajte svoju BOLON priču. Naše neodoljive komade pronađite u galeriji!