Unatoč stresnim situacijama s kojima se svi nosimo kako znamo posljednjih nekoliko tjedana, kreativna priča dizajnerice Anamarije Brkić, brenda A’marie, ne staje

Uz puno pozitivnih misli i emocija u A’marie manufakturi stvaraju se nove kolekcije, pa su tako u tijeku završne pripreme nove Basic linije, a posljednja mini kolekcija netom je izašla, te nosi naziv. “Loved by Mommy”. Kolekcija je dizajnirana na način da odgovara ženama prije, za vrijeme i nakon trudnoće. “Ideja je bila stvoriti liniju udobnu i idealnu za boravak u kući, laganu šetnju prirodom, vježbanje i sve aktivnosti s kojima se susrećemo na dnevnoj bazi.” kaže dizajnerica Anamarija Brkić koja je također u slatkom iščekivanju prvog djeteta. Na čemu joj čestitamo! Ako vas zanima više o kolekciji, možete ju istražite ovdje.

Ta neprestana volja i trud ide i uz naš dojam dizajnerice iza brenda, Anamarije Brkić, koju će mnogi opisati kao energičnu osobu, punu života i pozitivne energije s vječnim osmijehom oko glave. Kod nje stisnuti pauzu nije opcija, pa isto predlaže i ostalima “Pokušajte ovo vrijeme iskoristiti najbolje što možete, uronite pozitivno u svaki novi dan, posvetite se sebi i svojim najmilijima, pošaljite dragoj osobi ručno pisano pismo, igrajte se, crtajte, plešite…” poručuje Anamarija. 

Morali smo je zatražiti poneku preporuku, a s razlogom koji možete čitati u nastavku, odabir je pao na – glazbenu playlistu.

“Glazba je prisutna u svim fazama mog stvaralaštva bilo da kreiram i crtam, vezem, kuham, dekoriram kuću ili samo da uz njih uživam s partnerom u trenutku…Nekako sve lakše prolazi uz dobre ritmove, a kako se nalazimo u teškim vremenima, pogođeni potresom, pandemijom i nizom isprepletenih  nezahvalnih okolnosti, nastojim sve kroz što prolazim zamišljati u ritmu muzike za ples, s obzirom na trenutno stanje, naravno laganijih taktova 😉 Svakoga dana mi je potrebna doza dobre glazbe i kombiniram drage mi pjesme iz raznih muzičkih etapa, i faza kroz koje sam prolazila. Neka vas ne iznenade moje kombinacije: r’n’b-a, senzualnih taktova, od plesnih, do ambijentalnih ili nježnih zvukova…svaka ima svoju ulogu.”