Novi tjedan znači i nove odjevne kombinacije. Slijedi nekoliko ideja koje će vam biti od pomoći u novom poslovnom tjednu!

Kada se radi o poslovnom stilu u ovoj sezoni, on je opušten, ali profinjen i pomno osmišljen. Pletivo i koža poželjni su materijali, kao i trendi komadi poput visokih čizama ili onih kaubojskih, dok glavnu ulogu imaju odijela. Kako postići poslovni look s casual komadima od kojih većinu vjerojatno već i posjedujete? Imamo nekoliko ideja.

Za početak se možete poigrati crno bijelom kombinacijom tako da umjesto klasičnih plavih traperice odjenete bijele, no ne zaboravite im dodati jedan ozbiljan komad poput recimo crnog sakoa. Pletivo će se odlično slagati s crnim kožnim hlačama koje ove jeseni imaju veliki povratak. Samo obavezno birajte široke ili zanimljive ‘cropped’ modele. Pletivo možete nositi i uz poslovne široke hlače visokog struka te tenisice i salonke, ovisi koliku ozbiljnost zahtjeva vaš posao, a s odijelima, kao i kompletima zasigurno ne možete pogriješiti! Donosimo vam nekoliko inspirativnih ideja u nastavku.

View this post on Instagram

Honey Honey @katespadeny #loveinspades

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

Mid week lean… @vagabondshoemakers #ModernVagabond

A post shared by Alexis Foreman (@alexisforeman) on

View this post on Instagram

Casual Saturday.. 👁

A post shared by Annemiek Kessels (@modedamour) on