Kad bismo trebali predstaviti CHIMI u samo jednoj rečenici, rekli bismo – najbrže rastući brend u svijetu Optike. Najfiniji proces izrade, vrhunski acetat te pristupačne cijene osigurali su vojsku zaljubljenika u ovaj brend, a njihov švedski dizajn te široka lepeza boja zaslužni su za činjenicu da su za Chimijem posegnule i brojne svjetske influencerice. Najbolja vijest od svega, stigao je u Hrvatsku! Alfa Vision Optika jedina je optika u Hrvatskoj na čijim policama možete pronaći neodoljive CHIMI naočale.

CHIMI priča započela je 2016. godine kao velika strast dvojice prijatelja iz djetinjstva, a cijela radnja se smjestila u srce Švedske – glavnom gradu Stockholmu. Već prva kolekcija predvidjela je nezaustavljiv uspjeh brenda, a sve naredne potvrdile ono predviđeno. Najnovija kolekcija za proljeće/ljeto 2021. koja izgleda senzacionalno bila je samo dodatan motiv Alfa Vision Optici da na svoje police dovede upravo ovaj brend. 

Alfa Vision Optika oduvijek je imala jasan cilj: da bude inovativna, jedan korak ispred i s jasnom željom da domaćem tržištu pravovremeno ponudi svjetske brendove koji su prepoznati po izvornosti i kvaliteti. Epitet optike „ s najboljim izborom“ nije dovoljno zaslužiti, već ga treba svakodnevno i pravdati. Moj tim i ja nismo nikad konkretno u potrazi za nekim novim brendom. Svakodnevno pažljivo osluškujemo i skeniramo svjetsko tržište i njegove sezonske kretnje – jedino tako možete biti „upToDate“. Osim ljubavi na prvi pogled, u Chimiju smo pronašli sve ono najbitnije: odličnu kvalitetu, vrhunske materijale i sjajan dizajn“– naglasila je Ana Bilić, direktorica Alfa Vision Optike objašnjavajući zašto je Alfa Vision Optika odabrala CHIMI kao jedan od pažljivo probranih brendova unutar svoje ponude. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anamaria Raic AMR ® (@anamaria)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clo (@clo_up)

Osim izvrsne ponude sunčanih naočala, u Alfa Vision Optici potražite i CHIMI dioptrijske okvire koji su u 2021. premijerno proizvedeni u limitiranoj kolekciji. CHIMI je već osvojio i brojne hrvatske influencerice @anamaria, @clo_up, @nikaturkovic i @slakipalaki, @staziseweets koje su odabrale svoje favorite za proljeće i ljeto 2021. A neke od naših pogledajte u galeriji!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastazija (@stazisweets)


CHIMI potražite u svim Alfa Vision Optikama – Centru Kaptol, Masarykovoj 23 te u novotvorenoj poslovnici u Garden Mallu. Uz to, kupnju možete obaviti i putem web shopa Optike, uz samo par klikova i iz udobnosti naslonjača na alfavision-optika.hr

Promo