Usne su simbol ljepote i sofisticiranosti, ženstvenosti i atraktivnosti te u središtu pozornosti jer njima izražavamo ljubav. Upravo ih zbog toga pripadnice ljepšeg spola žele istaknuti, a do 11. veljače, Poliklinika Bagatin poklanja 20 % popusta na tretman oblikovanja usana dermalnim filerima.

Povećanje usana dermalnim filerima jedan je od najčešćih estetskih tretmana današnjice. Najbogatija pripadnica klana Kardashian, Kylie Jenner, još je 2018. godine pokrenula trend punih i naglašenih usana, a o ovom tretmanu otvoreno pričaju i druge zvijezde poput Katy Perry.

Bez obzira na atraktivnost koju daju pune usnice, danas ipak sve više žena dolazi na tretman povećanja usana dermalnim filerima sa željom da izgledaju prirodno, bez patkastog izgleda. A osim volumena, dermalnim filerima također možemo ispraviti i asimetriju.

Postupno nadograđivanje usana za prirodan izgled

Postoji nekoliko tipova usana i od bilo kojih je, naravno, moguće napraviti još ljepše i bolje. Kad naglasimo prirodno pune usne dobit ćemo ljepši rezultat. Kad naglasimo tanke usne također ćemo dobiti lijep rezultat, no obično treba više preparata te rezultat neće biti u istom obujmu kao kod prvog primjera“, govori dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije te službeni trener i edukator tvrtke Allergan Aesthetics za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera i botoksa.

Kod usana sve ovisi o prirodnoj anatomiji, tj. genetici koja je ograničavajući faktor i koja definira krajnji rezultat. Kod oblikovanja usana iznimno je važno poznavati anatomiju i gdje pravilno injicirati filer za korekciju kontura ili dodavanje volumena kako bismo dobili prirodan oblik, a ne izgled koji odudara od prirodnog, kao što su na primjer patkaste usne.

Možda će neke klijentice inzistirati upravo na takvom izgledu, no mi kao liječnici moramo odlučiti želimo li to raditi. Iskreno vjerujem da je cilj raditi prirodne usne. Sve što napravite je vaš potpis, po tome postajete prepoznatljivi“, objašnjava dr. Bagatin te dodaje kako je bolje tijekom prvog tretmana aplicirati manju količinu preparata pa zatim postupno nadograđivati.

Koje dermalne filere koristiti?

U Poliklinici Bagatin za augmentaciju usana koriste se Juvederm dermalni fileri te Belotero dermalni fileri proizvođača Merz Aesthetics, a obje vrste filera sadrže i lokalni anestetik. Izrazito je bitno naglasiti kako je osim registriranog proizvođača dermalnih filera, kako bismo izbjegli patkasti izgled usana, potrebno odabrati liječnika koji dobro poznaje anatomiju te koji je adekvatno educiran za aplikaciju.

Za još senzualnije poljupce, u mjesecu ljubavi, Poliklinika Bagatin daruje popust na najpopularnije hijaluronske dermalne filere. Popust od 20 % vrijedi na sve uplate izvršene od 5. do 11. veljače, a tretman oblikovanja usana možete iskoristiti unutar 12 mjeseci od dana uplate.

Obrišite znakove starenja po odličnoj cijeni

Uz dermalne filere, jedan od svakako najpopularnijih tretmana za pomlađivanje je Botox. Ovaj „brisač“ bora smanjuje kontrakcije mišića koji pomiču kožu što rezultira nježnijim i plićim borama te sprječava nastajanje novih.

Svatko tko jedanput dobro napravi Botox bit će više nego zadovoljan samim tretmanom. Botoxom se može postići jednostavno osvježenje u gornjoj trećini lica, bilo da se radi o dubokim ili početnim borama, a svakom klijentu može se prilagoditi doza.

Riješite se bora i iskoristite odličnih 20 % popusta 14. veljače u Poliklinici Bagatin. Više informacija saznajte ovdje.

Poliklinika Bagatin vodeća je klinika u Hrvatskoj i Europi za vrhunsku uslugu u području estetske kirurgije, stomatologije i dermatologije te za razvoj stručnjaka. Za više informacija možete poslati upit putem maila info@bagatin.hr ili nazvati +385 1 46 10 225.

 

Tekst i fotografije: Promo