Ovaj serum iz L’oreal Paris u svijetu se proda jedan svake minute, a za to postoji više od jedan razlog

Zahvaljujući tome što je hijaluronska kiselina jedna od molekula koje najlakše podnosimo kada se ubrizga, trend punila s hijaluronskom kiselinom u dermatologiji brzo je postao zlatni standard u vraćanju volumena koži. Isprva nadahnuta svijetom dermatologije, napredna istraživanja tvrtke L’Oréal objavljena su u renomiranim časopisima. Od tada je istraživanje oblika hijaluronske kiseline, koji najbolje prodiru u kožu nakon lokalne primjene, preraslo u opsesiju L’Oréal Paris laboratorija radi razvoja najučinkovitijeg koncentriranog seruma.

Biotehnologija dvostruke hijaluronske kiseline 

Tu dolazi do predstavljanja ovog malog čudotvorca. Revitalift filler serum s 1,5% hijaluronske kiseline jer serum protiv starenja za punoću s najvišom koncentracijom ovog snažnog sastojka dosad unutar L’Oreal Paris seruma.

U čemu je razlika? U ovoj znanstveno formuliranoj mješavini spajaju se dvije vrste hijaluronske kiseline za dvostruko djelovanje protiv starenja. Makro hijaluronska kiselina pomaže u intenzivnoj hidraciji i postizanju glatke površine kože jer zadržava vodu u količini do 1000 puta većoj od vlastite težine. Istovremeno mikro hijaluronska kiselina prodire duboko u kožu, čime se postiže dojam punoće iznutra.

Za najbolje rezultate uvijek je dobro koristiti širi asortiman. Revitalift filler cjeloviti je sustav njege za svježu i mladoliku kožu svakog dana, u svakom trenutku. Za maksimalnu hranjivu hidrataciju i volumen potrebno je uvesti dnevnu rutinu. Dnevna rutina njege kože sastoji se od Revitalift filler seruma za volumen, a kao završni korak dnevna ili noćna njega. Kada je koži potrebna dodatna punoća, 7-dnevne ampule za volumen hitno su rješenje za revitalizaciju kože.

Svakodnevna rutina sastoji se od Revitalift filler seruma s 1,5% hijaluronske kiseline te Revitalift filler dnevne i noćne njege. Kad je koži potrebno, ubaciti u njegu Revitalift filler 7-dnevne ampule za obnovu elastičnosti kože u 7 dana

Informativna cijena Revitalift filler krema, seruma ili ampula iznosi 119,90kn.

Flash!

Ako biste voljeli isprobati ovaj serum, sreću možete okušati na našem Instagram profilu. U tijeku je nagradna igra u kojoj možete osvojiti serum, te dnevnu i noćnu krema, sve iz Revitalift asortimana.