Dr. Perricone MD je brand koji dolazi iz Amerike, i koji je jedan od brendova koji su uvijek nalazi visoko na listi beauty zaljubljenica. I to s jako dobrim razlogom. Možda ste čuli za njega, a možda i niste, ali definitivno se radi o jednoj od najčuvanih beauty tajni čak i holivudskih zvijezda 

Prije svega, jedna od posebnosti ovog branda je ta što ga je osnovao dr. Nicholas Perricone, dermatolog i znanstvenik koji radi na razvijanju formulacija i tehnologija. Stručnjak je za zdravo starenje kože, nagrađivani izumitelj, znanstvenik i istraživač. Znanstveni je vođa čija su pionirska istraživanja pronašla načine kako bi se spriječili negativni učinci kronične i pod kliničke upale za što dr. Perricone tvrdi da je uzrok starenja i bolesti. Nikad nije prihvatio koncept bora i linija kao neizbježnih posljedica starenja.

Smatra da se bore i linije događaju zbog loše prehrane, izlaganja sunca, stresa  i krivog izbora skincaera koji potencijalno pogoršavaju stanje naše kože, to jest, povećaju količinu slobodnih radikala koji ubrzavaju znakove starenja.

A što su slobodni radikali?

Nestabile molekule kisika koje se kreiraju s bazičnim metaboličkim funkcijama ali i uz pomoć sunca, toksina, zagađenja, pušenja. Mogu oštetiti gotovo svaki dio stanice, uključujućii i nukleus gdje se stvara DNK. No vidljiva oštećenja se događaju kada slobodni radikali detektiraju elektrone te ih anuliraju iz plazme stanične membrane, stvarajući lančanu reakciju koja ima rezultat u dehidraciji i starenju. 

Zato je Perricone MD brandu naglasak da djeluje protuupalno, odnosno da djeluje na upalne procese koji se događaju na i unutar kože. Proizvodi su bez mineralnih ulja, parabena, a sastojci koje koristi su srodni i sastavni dio našeg tijela. Osim moćne kliničke njege kože koja liječi temeljne uzroke starenja, dr. Perricone nudi i ciljane prehrambene dodatke koji pomažu u tretiranju upalnih procesa.

Recepture su bogate hranjivim tvarima i antioksidansima koje naše tijelo prepoznaje kao svoje vlastite. Upravo zahvaljujući njima možete od kozmetike Perricone MD očekivati uistinu dramatične rezultate. I to ne zato što probleme privremeno sakriju, već stoga što dugoročno djeluju na blagodat vaše kože – u tvrtki Perricone MD vjeruju u važnost spoja unutarnje i vanjske ljepote. Stoga holistički pristup prožima sve pore filozofije ovog brenda. Kao što je uvijek isticao i sam osnivač, dr. Perricone, nužno je, ne samo brinuti se za kožu, već i za čitavo tijelo, jer su neraskidivo povezani.

Tražite luksuznu njegu koja će savršeno nahraniti vašu kožu i odstraniti neželjene znakove starenja bez neugodnog osjećaja težine? Perricone MD Cold Plasma oslobodit će vas finih linija i bora, te ujednačiti vaš ten. A ako vas muče problemi s masnom kožom i proširenim porama, na svom putu prema savršenoj koži lica nipošto ne smijete zaobići intenzivni toner za maksimalno sužavanje pora Perricone MD. U ovo malo čudo ćete se sigurno zaljubiti. Od dekorativnih preparata mi smo se zaljubili u No Make Up podlogu i No Make Up ruž za usne

Ono što je jako dobar pokazatelj o kakvim se proizvodima radi jest da je jedan od rijekih dekorativnih preparata koji se mogu staviti kožu iziritiranu nekim tretmanom, pa će te tako njihove pudere vidjeti u kozmetičkim salonima za one klijentice koje se ipak ne usude iz salona izaći s vidljivim znakovima crvenila ili mrljica nakon tretmana. A nije naodmet ni spomenuti da ga koriste zvijezde poput Eve Mendes, Gwyneth Paltrow, Uma Thurman. 

GIVEAWAY!

Kako biste dobili priliku isprobati ove genijalne proizvode na našem Instagram profilu imate šansu osvojiti Perricone MD No Make UP podlogu za lice te Perricone MD No Make Up bronzer. 

NO MAKE UP BRONZER

Znanstveno formuliran s Vitamin C Esterom, No Makeup Bronzer pomaže umanjiti vidljive nesavršenosti i oštećenja od sunca. Pruža topli, elegantni sjaj s univerzalnom nijansom koja ima zadatak u promicanju zdravog izgleda kože.

No Makeup Bronzer je također serum za konturiranje te se može miksati s No Makeup Foundation ili No Makeup Foundation Serum kako bi prilagodili svoju nijansu, 277,50 kn.

NO MAKE UP FOUNDATION

Puder koji kombinira dokazane rezultate znanstvenih formulacija  Perricone MD s prirodnim make up izgledom. Znanstveno formuliran s alfa lipoičkom kiselinom No Makeup Foundation smanjuje pojavu linija i bora kao i proširenih pora.

Pruža prirodan izgled i prirodnu pokrivnu moć, ispravlja i ujednačava teksturu kože. Smanjuje pojavu linija i pora te štiti s Mineralnom Zaštitom od Sunca SPF 30, 442,50 kn.

Za nagradnu igru kliknite ovdje.