Iza današnjeg darivanja stoji Peter Thomas Roth a daruje vam beauty paket, u vrijednosti 750 kn, koji prodire i čisti pore kako bi se koža očistila od akni i mitesera, a osim toga pomaže smanjiti pojavu proširenih pora, sitnih bora, ožiljaka od akni i hiperpigmentacija. Od čega se sastoji?

Izuzetno nježan, ali učinkovit Acne Face & piling za tijelo protiv akni koji čisti i tretira bez prekomjernog isušivanja lica i tijela sadrži 1% salicilne kiseline uz čiju pomoć uklanja mrlje od akni i sprječava buduće izbijanje dok Sepicontrol ™ kompleks pomaže upijanju i kontroliranju ulja radi uravnoteženja kože.

AHA/BHA Acne Clearing Gel za duboko pročišćavanje pora i bez mirisa sadrži naprednu formulaciju s maksimalnom jačinom 2% salicilne kiseline (BHA). Prodire i čisti pore kako bi se očistilo područje akni i mitesera, a osim toga pomaže smanjiti pojavu proširenih pora, sitnih bora, ožiljaka od akni i hiperpigmentacija.

Acne Spot and Area tretman za lokalnu primjenu nježan je, ali snažan tretman na bazi sulfurne i glikolne kiseline, u tankom sloju nanosi se na područja posebno zahvaćena aknama i prištićima kako bi ih tretirao i spriječio njihovo ponovno nastajanje.

Kako biste osvojili ovaj proizvod, sve potrebne informacije možete pronaći ovdje.