Američkom glazbeniku Pharrellu Williamsu neke stvari baš idu od ruke, a jedna od njih je stvaranje mega hitova. Tako je njegova pjesma “Happy” proglašena najslušanijom pjesmom ovog desetljeća u Velikoj Britaniji.

Pharrell Williams je pjesmu “Happy” izdao 2013. godine nakon čega je provela četiri puna tjedna na vrhu glazbenih ljestvica u Velikoj Britaniji te godine. I nakon toga se još dugo nastavila vrtjeti na radio postajama diljem svijeta kao vrlo aktualna. Britanska tvrtka za zaštitu izvođačkih prava PPL nedavno je provela istraživanje i sastavila popis najvećih hitova 2010-ih, a osim “Happy”, Pharrell je tvorac još jednog hita s te liste. Na četvrtom mjestu najslušanijih pjesama aktualnog desetljeća nalazi se “Get Lucky”, Pharrellova suradnja s francuskim duom Daft Punk i američkim legendarnim glazbenikom Nileom Rogersom.

Također, na drugom mjestu najslušanijih pjesama 2010-ih nalazi se pjesma “Rolling In The Deep” omiljene Britanke Adele dok je treće mjesto zauzela suradnja grupe Maroon 5 i Christine Aguilere čiji je hit “Moves Like Jagger” dugo vladao plesnim podijima. Na petom mjestu je Justin Timberlake s još jednom feel good pjesmom “Can’t Stop The Feeling!”

 

Foto: Getty Images