Počela su tradicionalna post-božićna sniženja, vrijeme je za nabaviti onaj komad koji ste dugo gledali iz daljine, ali vam je bio preskup pa ste čekali popuste da ga kupite. Zasad su sniženja još relativno skromna, u rasponu od od 20- 60 %, ali već sad se isplati uloviti artikl koji stvarno želite.

Sljedeći krugovi sniženja možda ponude i veće popuste, ali nitko vam ne garantira da će željeni komad ostati dostupan, u vašoj veličini.

Kako birati? Naravno, isplati se kupiti nešto što je već sada jako sniženo. Neki dućani za pojedine artikle već u prvom krugu nude velike popuste. U H&M smo naprimjer pronašli divne mokasinke snižene sa 36 na superpovoljnih 14 eura. Njih svakako vrijedi ugrabiti dok još ima broja. Prekrasna plisirana suknja u Mangu već sad je snižena sa 70 na 30 eura, a ako je nabavite možete je nositi cijele godine- po ljeti sa t-shirtom, a po zimi preko hulahupki i sa džemperom.

Neke stvari koje smo pronašli ispod možda još nisu jako snižene, ali se ističu svojom posebnošću pa ih također vrijedi nabaviti. Zlatne Stradivarius hlače možda su spuštene samo sa 26 na 18 eura, ali su u trendu i mogu se kombinirati za večernje, kao i za dnevne prigode. Lajkamo! Zarina haljina s dugim rukavima također je divan klasik koji se isplati nabaviti, iako je zasad snižena samo sa 40 na 26 eura. Ako je nabavite, nositi ćete je godinama i postati će jedan od temelja vašeg ormara.

Što smo još izdvojili iz aktualnih sniženja high street dućana pogledajte u nastavku!

H&M, bilo 36 euro, sad 14 euro
Mango, bilo 70 euro, sad 30 euro
Morgan kaput, Answear.hr, bilo 220 euro, sad 140 euro
Silvio Tossi, Zalando, bilo 100 euro, sad 40 euro
hlače Stradivarius, bilo 26 euro, sad 18 euro
kaput Uniqlo : C, bilo 129 euro, sad 49 euro
haljina Zara, bilo 40 euro, sad 26 euro
blejzer Zara, bilo 60 euro, sad 30 euro

 

 

 

 

foto- Zara, pr