Jednako kao što su nam ljetni mjeseci idealni za dobar odmor daleko od gradske vreve na nekoj od morskih lokacija, tako su nam i u zimskim mjesecima sinonim za bijeg od svakodnevice predivne planinske kuće uronjene u prirodu i na velikoj udaljenosti od svega onog od čega se želimo odmoriti. Danas vas upoznajemo s planinskom kućom Rosa Brandis koja se smjestila u našem susjedstvu i nudi potpuni reset za um i tijelo. 

Kuća Rosa Brandis smjestila se na Vlašiću, planini u Bosni i Hercegovini koja svoje posjetitelje časti nevjerojatnim prirodnim krajolikom. Planinska kuća ime je dobila po endemskoj biljci Rosa Brandis koja raste na Vlašiću kao ruža bez trnja, a legenda kaže da ukoliko ju pokušate presaditi izrast će joj trnje. Na posjedu kuće raste u izobilju i zato je bila sasvim logično ime za ovu drveno-kamenu ljepoticu.

Luksuzni chalet Rosa Brandis nudi smještaj za ukupno 8 osoba, obitelji i prijatelje, a sudeći po recenzijama onih koji su boravili ovdje, očekuje vas čaroban odmor u kojem podjednako uživaju i veliki i mali. Ako želite doznati više o planinskoj kući u našem susjedstvu posjetite njene društvene mreže i bookirajte svoj zimski odmor iz snova.

 

 

Foto: Instagram