Povodom jubilarnog petog rođendana, klubski progam i izdavačka kuća Dobar House ovog vikenda priprema dvodnevno rođendansko slavlje u zagrebačkom Mastersu.

Tijekom 8. i 9. listopada ugostit će ukupno deset DJ i producentskih imena iz čitave regije. Među njima su i uspješni house dvojci Mirko & Meex te 84Bit, kojima će ovo biti prvi nastup pred zagrebačkom publikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D●BAR H■USE (@dobar.house)

Osim ovih headlinera, line-up popisu se pridružuju i Soulfreq i Groove Masters te M.I.L.E., kojima će ovo biti prvo gostovanje na Dobar House eventu, a tu su i dobro znani gosti programa – Pips, Yesh, Luka Chin, Stefanic, Tino Simich i Elena, uz nezaobilaznog domaćina Toma Buga, pokretača i osnivača ove priče.

Program Dobar House svoju je priču započeo 2016. godine u klubu Sirup, a s vremenom je prerastao i u prepoznati domaći label house glazbe. Događanja su se kroz godine selila na različite lokacije, da bi svoj trenutni dom pronašli u kultnom zagrebačkom klubu Masters, gdje će se upravo ovog vikenda održati i ovo rođendansko slavlje.

S obzirom na trenutne epidemiološke mjere opreza, događanje će se odvijati od poslijepodnevnih sati do ponoći, a za što posjetiteljima neće trebati Covid-potvrde. Program u petak započinje u 17h, a u subotu u 16h. Cijena ulaznice je 50 kn do 20:30, odnosno 70 kn nakon. Sve detalje možete pronaći na Facebook eventu.

Fotografija: Dobar House