Valentinovo samo što nije kucnulo na vrata, a to znači da mnogi od nas i dalje tragaju za simpatičnim poklonom koji će razveseliti dragu osobu. Bez obzira na to je li riječ o romantičnom darivanju ili želite razveseliti drage prijatelje, s izrekom da ljubav ide kroz želudac – teško je pogriješiti. Inspirirani time, našu pažnju privukla je neodoljiva ponuda zagrebačke slastičarnice Crofna, poznate po tome što je prva slastičarnica u gradu koja se specijalizirala isključivo za krafne.

U moru mogućnosti, izdvaja se jedna posebno šarmantna i originalna ideja – Valentinovo box s krafnama u glavnoj ulozi. Naime, ovaj pažljivo osmišljeni poklon savršen je način da oduševite vašu bolju polovicu, poklonite nešto posebno obitelji, odnosno prijateljima ili iznenadite simpatiju. No, sve postaje još bolje s činjenicom da je krafne moguće i personalizirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crofna ® (@crofna_hr)

Crofna nudi jedinstvenu priliku da personalizirate svoj poklon odabirom inicijala koji će krasiti ove ukusne zalogaje. Postupak je jednostavan i možete ga obaviti u nekoliko koraka, bilo putem Instagrama, e-maila, ili posjetom lokalu gdje možete na licu mjesta osmisliti nezaboravan poklon za vaše najdraže. Bitno je istaknuti da je krajnji rok za narudžbe 11. veljače, čime osiguravate da će vaš poklon biti spreman za preuzimanje baš na Valentinovo, 14. veljače.

Krafne su u ovom trenutku bez razmišljanja svima najdraži slatki snack, a odlično tijesto i pregršt finog punjenja, Crofna varijante u valentinovskom ruhu, pozicionirat će kao glavne favorite. Box stoji 26 eura, a iako vjerujemo da će brzo “nestati”, slastan okus i lijepa gesta ostat će dugo u sjećanju. Stoga, ako još uvijek lutate u potrazi za savršenim poklonom ili vam je potreban taj još jedan poseban detalj koji će sve zaokružiti, s ovim Valentinovo boxom sigurno nećete pogriješiti. Samo pripazite da narudžbu obavite na vrijeme, kako ne biste ostali bez krafni.

Foto: Instagram