Kad kažemo brutalan, to i mislimo, popust se kreće od 50 % do 70 %! Ako još ne znate za ovaj brend, ne znate što propuštate, uz Perricone MD rezultati su neizostavni

Ako znate za brend, pogledajte u galeriji sve dostupne proizvode na popustu, a ako ne znate, donosimo mali feljton o brendu za sve one, usudit ćemo se reći, beauty neznalice. Perricone MD je brand koji dolazi iz Amerike te je jedan od onih brendova koji se uvijek nalazi visoko na listi beauty zaljubljenica. I to s jako dobrim razlogom.

Prije svega, jedna od posebnosti ovog branda je ta što ga je osnovao dr. Nicholas Perricone, dermatolog i znanstvenik koji radi na razvijanju formulacija i tehnologija. Stručnjak je za zdravo starenje kože, nagrađivani izumitelj, znanstvenik i istraživač. Znanstveni je vođa čija su pionirska istraživanja pronašla načine kako bi se spriječili negativni učinci kronične i pod kliničke upale za što dr. Perricone tvrdi da je uzrok starenja i bolesti. Nikad nije prihvatio koncept bora i linija kao neizbježnih posljedica starenja. Smatra da se bore i linije događaju zbog loše prehrane, izlaganja sunca, stresa  i krivog izbora skincaera koji potencijalno pogoršavaju stanje naše kože, to jest, povećaju količinu slobodnih radikala koji ubrzavaju znakove starenja.

A što su slobodni radikali?

Nestabile molekule kisika koje se kreiraju s bazičnim metaboličkim funkcijama ali i uz pomoć sunca, toksina, zagađenja, pušenja. Mogu oštetiti gotovo svaki dio stanice, uključujućii i nukleus gdje se stvara DNK. No vidljiva oštećenja se događaju kada slobodni radikali detektiraju elektrone te ih anuliraju iz plazme stanične membrane, stvarajući lančanu reakciju koja ima rezultat u dehidraciji i starenju.

Zato je Perricone MD brandu naglasak da djeluje protuupalno, odnosno da djeluje na upalne procese koji se događaju na i unutar kože. Proizvodi su bez mineralnih ulja, parabena, a sastojci koje koristi su srodni i sastavni dio našeg tijela. Osim moćne kliničke njege kože koja liječi temeljne uzroke starenja, dr. Perricone nudi i ciljane prehrambene dodatke koji pomažu u tretiranju upalnih procesa.

Recepture su bogate hranjivim tvarima i antioksidansima koje naše tijelo prepoznaje kao svoje vlastite. Upravo zahvaljujući njima možete od kozmetike Perricone MD očekivati uistinu dramatične rezultate. I to ne zato što probleme privremeno sakriju, već stoga što dugoročno djeluju na blagodat vaše kože – u tvrtki Perricone MD vjeruju u važnost spoja unutarnje i vanjske ljepote. Stoga holistički pristup prožima sve pore filozofije ovog brenda. Kao što je uvijek isticao i sam osnivač, dr. Perricone, nužno je, ne samo brinuti se za kožu, već i za čitavo tijelo, jer su neraskidivo povezani.

Perricone MD High Potency Classics Face Firming Serum_LIFESTYLE_1

Tražite luksuznu njegu koja će savršeno nahraniti vašu kožu i odstraniti neželjene znakove starenja bez neugodnog osjećaja težine? Perricone MD Face Firming serum oslobodit će vas finih linija i bora, te ujednačiti vaš ten. A ako vas muče problemi s proširenim porama, na svom putu prema savršenoj koži lica nipošto ne smijete zaobići Perricone MD Chlorophyll Detox masku koja maksimalno sužava pore. Idealna prilika za isprobati ovaj brend. Proizvode koji su na popustu pogledajte u galeriji!

Za informacije kako naručiti proizvode, javite se na anamarija@bahlenbeauty.hr ili ih pronađite na Bahlen Beauty Instagram profilu.