Nakon mjeseci nagađanja, Marvelov „Fantastic Four“ dobiva svoju glumačku postavu.

Superherojski kvartet činit će Pedro Pascal kao Reed Richards (poznat i kao Mr. Fantastic), Vanessa Kirby kao Sue Storm (Invisible Woman), Joseph Quinn kao Johnny Storm (Human Torch) i Ebon Moss-Bachrach kao Ben Grimm (Thing).

Vijest o Pascalovom odabiru za glavnu ulogu prvi je puta procurila u studenom, ali je Marvel pokušavao čvrsto zadržati informacije o tome, sve do ovog tjedna kada je vijest podijelio prikladnom ilustracijom za Valentinovo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marvel Studios (@marvelstudios)

„Fantastična četvorka“ već je neko vrijeme u povojima nastanka, otkako je Disney preuzeo prava na likove u ugovoru potpisanom s Foxom 2019. godine, a snimanje bi trebalo započeti do ljeta. Također, ono što nam je poznato je da će Matt Shakman režirati film prema scenariju Josha Friedmana, Jeffa Kaplana i Iana Springera.

Kao i obično, detalji radnje su još uvijek u potpunosti skriveni. No, u stripovima su Fantastic Four astronauti koji su preobraženi u superheroje nakon što su izloženi kozmičkim zrakama u svemiru.

Iako je prvotno trebao izaći na velika platna 2. svibnja 2025. godine, sada je datum izlaska pomaknut na 25. srpanj 2025. godine, mijenjajući datum s „Thunderbolts“.

To su samo dva od četiri Marvelova filma zakazana za 2025. godinu, s “Captain America: Brave New World” koji bi trebao izaći u veljači i “Blade” kojeg ćemo gledati u studenom.