Hailey Bieber definitivno je jedna od najutjecajnijih predvodnica trendova, pogotovo kad je riječ o svijetu ljepote. Tako je nedavno u fokus pozicionirala “peachy beachy” – ljetni trend šminkanja koji naglašava prirodan look i nježne nijanse.

“Peachy beachy” u režiji Hailey Bieber uključuje korištenje čak deset proizvoda, međutim, vama sve to neće biti potrebno. Hailey u tutorijalu najprije hidrira lice dvama laganim proizvodima iz vlastite linije za njegu kože – Rhode Glazing Milk i Rhode Peptide Glazing Fluid. Zatim nježno konturira lice, a na konture dodaje korektor i kompakti puder kako bi maksimalno postigla prirodan glow. Nakon pripreme baze, na red dolazi kreiranje “peachy beachy” efekta koji je postignut korištenjem bronzera u nijansi terakote te je na sâm vrh naneseno rumenilo u ružičasto-breskvastoj nijansi.

Upravo je kombinacija terakote i rumenila u  ružičasto-breskvastoj nijansi ključna za postizanje “peachy beachy” sjaja koji djeluje prirodno, osunčano i licu podaruje instantno osvježenje. Stoga, pitate li nas, ovaj look jako nam se sviđa jer je kao stvoren za sve toplije dane pred nama te ne zahtijeva puno posla.

Naravno, cijeli ovaj trend zapravo je bila uvertira u novi proizvod brenda Rhode, odnosno mala, praktična rumenila u sticku, koja su vrlo brzo postala poprilično tražena. Nova kremasta rumenila donose svježinu na obraze i usne sa satenskim efektom koji se glatko stapa s kožom i traje cijeli dan, a lagana formula koja hidrira kožu ostavlja glowy završetak bez osjećaja masnoće.

Foto: Instagram, Rhode, YouTube