Iako su nam putovanja trenutno malo ‘na holdu’ zašto ne sanjariti o njima? Ova vila u regiji Puglia svakako je jedno od onih mjesta gdje bi se mogli izolirati.

S Covidom 19 još ćemo neko vrijeme morati živjeti, a jedno od najvećih pitanja je kako će izgledati budućnost putovanja. Iako sam je još čine nedostižnima u jednom trenutku hrabri će se usuditi otisnuti u nepoznato – jer kako odoljeti svim lijepim mjestima koja nas čekaju.

Jedno od njih svakako je ova nevjerojatna vila u talijanskoj regiji Puglia, jednoj od najpoznatijih regija za ljetne odmore kod naših susjeda. Osim toga, čini se da nudi sasvim dovoljno izolacije za odmor iz snova i odmak od svih zbivanja. Nosi ime Villa Cardo, a specifična je po svojim pastelnim i neutralnim bojama te minimalističkom dizajnu koji se sjedinjen s prirodom. Bazen uokviren neodoljivom talijanskom terra cotom samo je jedan od neodoljivih detalja koji zovu na ljeti uživanje. Osim toga vilu krasi i kuhinja na otvorenom te nevjerojatna okućnica okupana suncem. Nakon ovih fotografija ljetna izolacija u Italiji odjednom se uopće ne čini kao loša ideja.

Foto: Instagram @villacardo