Zlato i šljokice oduvijek su bili sastavni dio marke Yves Saint Laurent. Od kultne kolekcije visoke mode jesen/zima 1982.–1983. do prepoznatljive leopard teme koja se može vidjeti danas, YSL Beauté očaran je za dozom mačkastog koju uvodi u obliku leopard uzorka

Izdanje Holiday 2020. spaja ove dvije karakteristike, na taj način odajući raskošnu počast kultnom uzorku brenda YSL. Blagdanski i iznimno ženstveno. Novi dizajn kreiran da oslobodi ženu koja utjelovljuje istinski duh brenda Yves Saint Laurent: slobodnu i uvijek spremnu na pravu divljinu, kako u odijevanju, tako i na zabavi. Jer ona ima instinkt za eksces.

YSL Black Opium Eau de Parfum, 679 kn

Miris u novoj seksi bočici jest kultni i originalni Black Opium Eau de Parfum. Orijentalni gurmanski parfem nove generacije obogaćen prvom, neodoljivom i preplavljujućom notom mirisa crne kave u ženskom parfemu s opijajućim mirisom bijelog cvijeća arapskog jasmina i apsoluta cvijeta naranče.

Nalet čiste energije za instinktivnu, urbanu heroinu, obavijen vanilijom i noćnim pačulijem. Za izdanje Holiday 2020. Yves Saint Laurent Beauté pripremio je darove koji kombiniraju odvažan, animalistički stil visoke mode s varijacijama uzorka  leoparda u blagdanskim bojama zlatne i crvene.