Pred nama je binge-vikend. Ovog petka na streaming servise nam stižu dvije nove sezone iščekivanih hit serija.

Jesen je tek pokucala na vrata, a s njom i niz novih sezona serija, koje su se odmah po najavi našle na must-watch popisu. Među njima su Netflixov “Sex Education” i Appleov “The Morning Show”, koje nam na streaming platforme stižu ovog petka, 17. rujna.

The Morning Show

Ova je serija zasigurno jedan od najzvučnijih naslova Apple TV streaming servisa, čemu pridonosi i glumačka postava koju, između ostalih, čine Jennifer Aniston i Reese Witherspoon.

Premijerno predstavljena 2019. godine, donosi nam priču o raznim događanjima i međuljudskim odnosima koji se odvijaju na fiktivnoj TV postaji i iza kulisa jutarnjeg TV showa. Prva sezona oduševila je publiku, a ostvarila je i tri Golden Globe nominacije, stoga ne čudi da se nastavak serije s nestrpljenjem iščekivao.

Nova sezona će imati deset epizoda koje će se objavljivati jednom tjedno, petkom, a prema do sada objavljenim trailerima, možemo zaključiti kako će se radnja serije baviti i pandemijom te aktualnim temama društvene problematike.

Sex Education

Netflixov hit naslov također se s novom sezonom vraća na naše ekrane. Serija je prvi put predstavljena 2019. i ubrzo je svojim iskrenim pristupom prikazu seksa i seksualnosti oduševila desetke milijuna gledatelja diljem svijeta i doživjela veliki uspjeh.

Okosnicu radnje čine srednjoškolci koji pohađaju Moordale Secondary i vode nas kroz razne avanture i dileme privatnog života, često ih povezujući sa seksualnom intimom i otkrivanjem iste.

U trećoj sezoni Otis, Maeve, Eric, Jean i njihovi prijatelji vraćaju se u hodnike srednje škole, a Moordale dobiva novu, konzervativniju ravnateljicu, koja školu pokušava vratiti na stup izvrsnosti. Glumačku postavu i dalje čine Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Gillian Anderson…a pridružuje im se Jemima Kirke. Već pri pogledu na trailer jasno je da nas čeka nova uzbudljiva školska godina u Moordale Secondary.

Naslovna fotografija: Apple TV