Pomoću neobičnih ideja, vaša frizura može uvijek izgledati drukčije i originalno. Inspiraciju pronađite na modnim pistama ili poslušajte savjete poznatih frizera, a ako tome pridodate brončani ten s upečatljivim make-up lookovima u boji, ovo ljeto bit će zaigranije nego ikada dosad

Versace, SS19

UPOTRIJEBITE DODATKE

Kao što smo imali priliku vidjeti na revijama brendova Rodarte, Dolce&Gabbana, Gucci i Rick Owens, u igri je sve, od marama i masivnih ukosnica, do cvjetnih aranžmana. Na vama je da odlučite kako ćete ih nositi, hoćete li podići samo jedan pramen ili cijelu kosu.

Dolce& Gabbana,, SS19

KOSA SA ŽARKIM ODSJAJEM

U ljetnom periodu, kad više vremena provodimo na otvorenome te na dnevnom svjetlu, kosa dobiva priliku zasjati u punom sjaju. Tek tada se vidi sva njezina ljepota i raskoš, naravno, pod uvjetom da je kvalitetna i njegovana. Podrazumijeva se redovit odlazak frizeru, a sami je možete povremeno osvježiti blagim preljevom ili izvlačenjem pramenova u toplim nijansama poput meda, čokolade ili kestena.

Saint Laurent, SS19

PLETENICE

Ovaj način stiliziranja kose pruža uistinu brojne mogućnosti. To je i prilika da pokažete kreativnost te da na svojoj glavi postignete različite efekte, od sofisticiranog do hippie izgleda. Jedna velika ili više manjih nećete pogriješiti, a mi vam savjetujemo da izbjegnete simetriju.

Atlein, SS19

A najbolje dodatke i ljetne make-up proizvode pronađite u galeriji.

Fotografije: Guliver/Getty Images