Ovogodišnji mirisni must have je Zarkoperfume, a pogotovo njegova edicija MOLéCULE 234.38 

Ovaj zaista poseban i jedinstveni miris može se koristiti samostalno, ali i stavljati kao baza ispod drugih mirisa, zato što mu je glavni i dominantni sastojak jedna velika molekula, zbog čega nema dominantnih nota koje bi ga činile klasičnim parfemom i koje bi smetale drugim mirisima. Molekula u interakciji s feromonima osobe koja ga nosi reagira i stvara senzualan miris koji je jedinstven za tu osobu.

Molekule iz mirisa reagiraju samo na toplinu kože i rastapaju se stvarajući osobni miris, što znači da parfem pošprican u prostoru neće ostaviti mirisne tragove. Do aktivacije mirisa dolazi isključivo stavljanjem na kožu te će zbog istog parfem na svakoj osobi drugačije mirisati i zbog toga je jedinstven.

Posebnost Zarko parfema je zanimljiva priprema parfema. Naime, za razliku od tradicionalnih alkoholnih parfema, Zarko mirisi su sastavljeni od najčišćih dijelova prirodnih molekula i vode (ne sadrže mješavinu eteričnih ulja i alkohola). Zašto? Zato što miješane s alkoholom prirodne molekule ispare, ali kad se čuvaju u vodi, voda čuva prirodnu molekulu i jača njezin intenzitet.

Dodavanjem vode kao jednog od sastojaka u Zarkoperfume mirise, parfem ne samo da je prisutan na koži dugo vremena, nego i u jednakom intenzitetu. Naša velika preporuka! Kako biste dobili šansu isprobati i saznati svoj jedinstveni Zarko miris, za vas smo pripremili nagradnu igru na našem Instagram profilu.

Fotografije: Zarkoperfume Instagram