Jeste li i vi u stalnoj potrazi za proizvodom koji će vam napraviti kosu barem malo urednijom i elegantnijom? Ako da, obavezno isprobajte ovaj proizvod, nas je oduševio

Znamo da je L’Oreal Elvive Dream Lengths No Haircut krema za kosu već neko vrijeme dostupna na policama drogerijskih dućana i parfumerija, ali nama je tek nedavno ovaj proizvod zapeo u ruke, nešto prije ljeta. A kada smo ga isprobali, preporuka se počela širiti i isprobao ga je zavidan broj kolegica i poznanica, a dojam je univerzalan: fantastičan omjer cijene i kvalitete.

L’oreal No Haircut krema za kosu, svima je u određenoj mjeri zagladila  zamršene vrhove, dok se nekima činilo i da ih je i dugoročno njegovao. Korištenje je vrlo jednostavno – na ručnikom osušenu kosu, nanesite proizvod na vrhove, pričekajte par minuta dok kosa upije kremu te dalje stilizirajte po volji. Vrhovi su zaglađeni te odaju dojam feniranosti. S obzirom na cijenu od samo 32 kn do 35 kn ovisno o prodajnom mjestu, vrijedi isprobati. Pošaljite nam svoje dojmove.

U tijeku je nagradna igra #saljidalje u kojem možete osvojiti godišnju zalihu ovog proizvoda. Sve informacije potražite ovdje.