Nakon serije Fleabag i osvojenog Emmyja, Phoebe Waller-Bridge – glumica, producentica i spisateljica, ‘pomela je’ 2019. godinu i čini se da će isto učiniti s nadolazećom. Evo zašto.

Phoebe Waller-Bridge je nakon svoje uloge u seriji Fleabag, koju je i napisala, postala senzacija. Mnogi diljem svijeta poistovjetili su se s njenim likom koji prolazi kroz niz ljubavnih i općenito životnih situacija, a on joj je donio i nagradu Emmy, točnije njih tri o čemu se pričalo danima. To je Phoebe lansiralo u visine nakon čega Amazon potpisuje godišnji ugovor s njom i daje joj još niz projekata.

Uskoro je najavila i svoj film koji je odlučila snimiti u suradnji sa sestrom, koja potpisuje glazbu u seriji Fleabag, no to je samo jedan u nizu njenih planova za 2020. Phoebe je paralelno s time bila pozvana i da radi na novom filmu o James Bondu, ‘No Time to Die’ koji stiže u kina na proljeće. Pozvali su je Daniel Craig i Barbara Broccoli osobno, što je, s obzirom na to koliko bi pisaca i producenata voljelo imati tu priliku, neizmjerna čast.

Njena suradnja s Amazonom vrijedna je oko 15 milijuna dolara, a nije još poznato što je sve u pripremi i u koje je sve njihove projekte uključena. Jedno je sigurno – svi su toliko oduševljeni s njenim idejama, da su bliski izvori izjavili kako će Phoebe zasigurno biti uključena u mnoštvo toga u nadolazećoj 2020. godini.

Svakako je nemoguće zaobići i činjenicu da je zbog svog talenta, i jer očito uistinu apsolutno osvaja ljude na prvu, Phoebe bila pozvana i na posebnu večeru koju je organizirala Anna Wintour. Tamo se družila s poznatim djevojkama Hollywooda, Anne Hathaway i Siennom Miller, a celebrity selfie s Phoebe ‘okinula je’ i nezamjenjiva Amy Schumer. Također, postoji mogućnost da će Phoebe surađivati i  s glumicom Jennifer Lawrence.

Sljedeće što nas očekuje je njena pojava na crvenom tepihu Golden Globesa u siječnju 2020., kao i dodjela nagrada Screen Actors Guild Awards – Phoebe je na obje nominirana za najbolju glumicu za seriju Fleabag. Pretpostavke su da će ih osvojiti!

Foto: Getty Images