Modni brendovi sve više prepoznaju potrebe svojih klijenata, pa ćemo tako nakon maski za lice moći kupiti i torbice za sredstva za dezinfekciju.

Krenete u grad, obavite shopping, izađete iz dućana i onda krene potraga za omiljenom tekućinom koja vas realno jedina (uz vodu i sapun kod kuće) može instantno zaštititi od virusa. Ako ste se dobro pripremili vjerojatno ste je negdje stavili u pristupačni džep, no možda je ipak tražite po cijeloj torbi ili svim džepovima jakne. Zar ne zvuči super idealno da je imate odmah uz sebe, ironično, ali nadohvat ruku?

Upravo toga sjetio se poznati bečki brend modnih dodatak Sagan Vienna, iza kojeg stoji i Hrvatica Tanja Bradarić. Sagan Vienna u suradnji je s Office Magazineom osmislio upravo modni dodatak koji će svima trebati. Nakon onih minijaturnih dizajnerskih torbi, upoznajte torbice za vaše omiljeno sredstvo za dezinfekciju ruku koje ustvari imaju smisla. Novi Sagan Vienna modni dodaci dolaze u tri super boje – flourescentnoj ružičastoj i žutoj, ali i klasičnoj crnoj. Što kažete – dobra ideja, zar ne? Sve ih možete naručiti online!

Foto: Daniel Gebhart de Koekkoek, sagan-vienna.com