Stigla je jedna od omiljenih sezona što se tiče odijevanja i stylinga, a uz popularne ‘sweater weather’ outfite modni dodaci su neizostavni

Što se nakita tiče, srebro je odlična opcija jer osim što postoji veliki izbor različitog dizajna i motiva, cjenovno je pristupačno, a velika prednost je i što se uvijek može osvježiti poliranjem. U Argentum poslovnicama i na webshopu veliki je izbor srebrnog nakita nakita gdje svatko može pronaći nešto za svoj stil.

Trend koji rado nosimo ove sezone, a pronalazimo ga u Argentumu su popularne ear cuffs naušnice. Jedan od razloga zašto ih volimo je taj što za njihovo nošenje nije potrebno bušiti uši, a izvrsno se kombiniraju uz naušnice s interesantnim privjeskom ili uz još jednu ear cuff naušnicu na istom uhu.

argentum ear cuffLayering je trend koji i dalje pratimo, a osim ogrlica različitih dužina, nižemo i mnoštvo narukvica i prstenja. Što više, to bolje!

Srebrni nakit Argentum

Srebro ili pozlata? Vječno je pitanje kad se radi o nakitu, a odgovor je – oboje! I dok smo prije pazili da isključivo nosimo pozlatu ili samo srebrnu varijantu nakita, ove jeseni napuštamo sva pravila i nosimo oboje istovremeno! 

Argentum srebrni nakit

Cirkoni su popularni kroz sve sezone, a dolaze u više veličina i boja. Od sitnih cirkona koji daju sjaj do upečatljivih komada, prozirni ili u boji, koji god odabrali, nećete pogriješiti.

A ono što baš nikad ne izlazi iz trenda je – osmijeh .