Mjesto Bale u Istri od ovog je lipnja bogatije za samostojeće vile s pogledom na zeleni beskraj. Villa Noble nudi unutarnji i vanjski bazen, saunu i uživanje u miru i tišini.

Samostojeće vile imaju prednost privatnosti, a ove samostojeće vile s bazenom, Villa Noble, ne samo da pružaju privatnost već i pogled na netaknuto zelenilo, kao i niz sadržaja za dodatno uživanje kao što su i unutarnji bazen, sauna ili soba za biljar. Villa Noble zamišljena je i izvedena kao luksuzna lokacija za ugodan boravak u netaknutoj prirodi u kojoj pojam o vremenu staje.

A kako i ne bi, na ukupnoj površini od 670 m2 i sobama koje se prostiru na 3 etaže. Vila se sastoji od 6 soba, 12 kupaonica i u nju stane do 12 gostiju. Osim raskošne okućnice ima i prostrani dnevni boravak, kao i luksuznu kuhinju te dodatnu terasu na gornjem katu s koje se pruža vjerojatno jedan od najljepših pogleda u Balama. Osim što su Bale malo i mirno mjesto, njegova sama pozicija dozvoljava vam niz aktivnosti i istraživanja, kako u Balama, tako i u okolici. Smještene su blizu svih poznatih istarskih gastro i ostalih lokacija. Tako vam je Rovinj udaljen samo nekih dvadesetak minuta, a blizu su i Pula te Brijuni. To ako se ikad uopće poželite pomaknuti s ove nevjerojatne terase.

Zavirite u novi luksuzni smještaj iza kojeg stoji tvrtka Mon Perin.

Foto: www.camping-monperin.hr