I nije prva godina da je maleni otok Vela Stupe u korčulanskom arhipelagu glavna zvijezda Instagrama, i to zahvaljujući Moro Beach baru koji ne prestaje privlačiti posjetitelje među kojima su i brojne zvijezde.

Maleni i nenaseljeni otoci Mala Stupe i Vela Stupe, smješteni pored Korčule i Pelješca, omiljena su izletišta brojnih turista južne Dalmacije koji se žele odmaknuti od razvikanih plaža većih otoka. Da bi to napravili, moraju sjesti u brod i odvesti do ovog tirkiznog raja na jugu. Prije koju godinu taj je tirkizni raj dobio nadogradnju u vidu ugostiteljske ponude Moro Beach bara koji potpisuje vrhunsku gastro te ljetnu osvježavajuću ponudu. S već prepoznatljivim detaljem ljuljačke u moru, na ovoj su plaži fotografiju ‘opalile’ već brojne domaće, ali inozemne zvijezde.

Od brojnih hrvatskih glazbenih imena, nogometaša pa sve do svjetski poznatih blogerica koje bilježe nekoliko stotina tisuća pratitelja, svi oni nose tirkizne uspomene iz Moro Beach bara. Nedavno se odavde fotografijom javio i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković, a i Conde Nast Traveller, broj jedan kada je o destinacijama za putovanja riječ, raspisao je nekoliko rečenica o ovoj plaži.

Foto: Screenshot Instagram, FB Moro Beach bar