House of Kiwi mala je modna kuća osnovana 2017. godine u Zagrebu, nastala iz želje za stvaranjem udobne svakodnevne odjeće začinjene daškom pikantne neodoljivosti. House of Kiwi čine dvije prijateljice – Iva Kiwi i Irja Kiwi

House of Kiwi kolekcija u cijelosti je dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj od najfinijeg pamučnog frotira. “Naš 100% pamučni frotir, napravljen je isključivo za House of Kiwi kolekciju prema originalnoj paleti boja. Kolekcije se sastoje od raznolikih ženskih i muških modela dostupnih u nekoliko veličina i u nekoliko varijanti boja. Volimo tijela različitih oblika i veličina i nije nas briga za godine, zato smatramo da svatko može pronaći nešto za sebe.” kažu djevojke. 

photo by Sara Pukanić

 

photo by Filip Romac

 

photo by Irja Šipuš

Osim mekog i udobnog pamučnog frotira, zlatni drukeri i podstave s originalnim House of Kiwi uzorcima detalji su koji čine njihovu odjeću upečatljivom i zabavnom. Podstave su tiskane tradicionalnom metodom sitotiska, s bojama s eko certifikatom, otisnute u maloj obiteljskoj tiskari na najfiniji pamučni popelin. 

photo by Nika Pećarina

 

photo by Irja Šipuš

Odjeća je inspirirana kućnom i uličnom modom, modom noćnog života, omiljenim knjigama, filmovima, stvarnim osobama i fiktivnim likovima, osobnim sjećanjima i osjećajima. Želja im je bila stvoriti odjeću prilagodljivu svakoj situaciji i svakom dobu dana koja će potaknuti slobodan duh i guštanje u životu. 

“Želimo da se u našim komadima ljudi dobro osjećaju i neprestano im se vraćaju.” kažu Iva i Irja. Više informacija možete pronaći na njihovom Instagram profilu te dugoiščekivanom web shopu.