Topić, haljina ili kratki jumpsuit, nije bitno što je dokle god je od prirodnog materijala. Naravno govorimo o idealnom ljetnom komadu obzirom da su nam temperature ovih dana nepodnošljivo visoke.

A 100% pamučnom frotiru posvećene su sve kolekcije hrvatskog brenda House of Kiwi. Ova mala modna kuća osnovana je 2017. godine u Zagrebu, a nastala je iz želje za stvaranjem udobne svakodnevne odjeće začinjene daškom pikantne neodoljivosti. House of Kiwi čine dvije prijateljice – Iva Kiwi i Irja Kiwi.

House of Kiwi kolekcija u cijelosti je dizajnirana i proizvedena u Hrvatskoj od najfinijeg pamučnog frotira. “Naš, napravljen je isključivo za House of Kiwi kolekciju prema originalnoj paleti boja. Kolekcije se sastoje od raznolikih ženskih i muških modela dostupnih u nekoliko veličina i u nekoliko varijanti boja. Volimo tijela različitih oblika i veličina i nije nas briga za godine, zato smatramo da svatko može pronaći nešto za sebe.” kažu djevojke.

Upečatljive boje, ali i klasična ljetna bijela zaštitni su znakovi tople sezone, a što im je u ponudi trenutno provjerite na Instagram profilu.

Foto: Instagram