Fort George, tvrđava reastaurirana 2012. godine jedno je od najatraktivnijih mjesta na Jadranu, a nalazi se na otoku Visu.

Lounge bar, restoran, galerija i jedno od itekako popularnih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj i ove ljetne sezone otvara svoja vrata. Fort George tako će ponovno nuditi večeru ili uživanje u kavi ili piću s najljepšim pogledom na zalazak sunca. Unatoč pandemiji, Fort George ostvara svoja vrata s novom ponudom i novim konceptom restorana.

Sadrži divan lounge bar koji se par večeri tjedno pretvara u noćni klub te umjetničku galeriju, a najpoznatiji je kao lokacija s pogledom na najljepše zalaske sunca. Zato i slovi za jednu od atraktivnijih lokacija za vjenčanja, koju najčešće za tu prigodu biraju inozemni gosti. Našao seni na listi Harper’s Bazaara kao jedna od preporuka za putovanja, a ako ste posjetili Vis onda znate da se radi o obveznoj lokaciji za popodnevno/večernji ‘chill’ uz Hugo ili gin & tonic.

Službeni datum otvaranja bara i restorana je 29. lipanj, a ako planirate odmor na Visu svoje mjesto možete rezervirati na mail info@fortgeorgecroatia.com. Ili pratite sva događanja na ‘fortici’ putem društvenih mreža Instagram i Facebook.

Foto: Fort George Facebook