Menorca Experimental dio je Experimental grupacije, a u kolovozu se otvara na Menorci, u Španjolskoj.

Zamislite pastelni raj iz kojeg vam pogled seže na plažu i tirkizno more. Tako izgleda novi resort koji se ovog ljeta otvara na španjolskom otoku Menorca. Ovaj resort dio je Experimental grupacije, a uz hotel imat će i privatne vile s bazenima, za sve goste koji preferiraju više privatnosti.

Interijer je nadahnut bojama neba iznad Manorce pa tako možete vidjeti da prevladavaju nježno plave nijanse, ružičaste i zelene, kao i jarkije boje koje asociraju na zalazak sunca. Uređenje potpisuje dizajnerica interijera Dorothée Meilichzon, a u njemu su sudjelovali i lokalni manufakturisti, kao i vrtlari koji su se pobrinuli da resort ima vlastiti vrt.

Devet privatnih vila, od kojih svaka ima bazen, uređene su u jednakom stilu, a također imaju svoje vrtove. Smještene su tako da u njima imate potpunu privatnost. Tu je i restoran u kojem vas čekaju jela napravljena od lokalnih namirnica, kao i bar koji ima i svoj lounge.

Zar nije divan? Menorca Experimental se otvara uskoro, a svoje mjesto možete rezervirati na stranici www.menorcaexperimental.com.

Foto: Instagram @menorcaexperimental