Sigurno vam se nebrojeno puta dogodilo da se ujutro potrudite oko šminke i frizure, a poslijepodne imate osjećaj kao da je trud bio uzaludan. Tada vam sljedeći savjeti mogu pomoći kako bi vaš uređen izgled trajao što dužeKupite kvalitetniju četkicu za nanošenje sjenila

Većina stručnjaka slaže se da nije važno samo sjenilo nego i četkica kojom ga nanosite. Stoga, ako želite da šminka traje duže, uložite u nešto bolju četkicu.

Kupite odgovarajući dezodorans

Mrlje od znoja ispod majice mogu značajno pogoršati vaš izgled, pa je dobar dezodorans ključ dobrog izgleda. Isprobajte ih nekoliko dok ne pronađete onaj koji vama najviše odgovara.

 Lacoste, AW20, Guliver/Getty Images

Neka vam uvijek bude pri ruci šampon za suho pranje kose

Ako vam se kosa brzo masti, on vam može pomoći i osvježiti vaš izgled u trenutku. Ovo je posebno korisno za žene koje nose šiške.

Koristite podlogu za šminku

Možda vam se čini kako je vaša krema sasvim dovoljna, no nije. Koristite podlogu kako bi šminka dulje držala, a vaš ten bio bolji i zdraviji.

Koristite jače lakove za nokte

Žarke boje popravit će vaš izgled i raspoloženje.

Koristite postojane pudere

Ako želite dobro izgledati cijeli dan, za to će vam trebati dobar puder koji će vam to i omogućiti. Kreme u boji nisu toliko trajne, pa će se one nakon pola dana jednostavno istopiti.