Vjerujemo da je postalo sve jasnije da odlaske van kuće moramo svesti na minimum: kratke šetnje, te dućani s prehrambenim proizvodima, higijenskim potrepštinama i ljekarne.

Popis webshopova gdje možete kupiti namirnice već smo vam pripremili (pratite ga jer ga kontinuiramo updatemo novim adresama kako saznajemo nove informacije), a sada vam donosimo popis webshopova gdje možete nabaviti sve potrepštine potrebne za vaše zdravlje (bez recepta), higijenu i ljepotu kako bi smanjili izlaske iz kuće. Naravno, i ovu listu updateamo sa svakom novom informacijom.

FARMACIA.HR, cijela Hrvatska

Vjerujemo da za ovu stranicu ne treba previše predstavljanja. Ovdje možete pronaći sve od proizvoda za bebe i mame, dodataka za prehranu, covid-19 zaštite, proizvoda za samoliječenje, preparativne kozmetike, sve o medicinskih uređaja poput toplomjera… 

farmacia.hr

PHAMA, cijela Hrvatska

Jedna od najpopularnijih stranica za dostavu proizvoda za samoliječenje, poput onih protiv bolova, za srce, tlak, uho, grlo, nos, rad na imunitetu, mišićima, kostima, zglobovima… Ukratko, na Phami se može pronaći gotovo sve potrebno za zdravlje i imunitet.  

phama.hr

VITASHOP.HR, cijela Hrvatska

Dodaci prehrani, medicinska oprema, sportska oprema, kozmetika, prirodni sokovi, razna pomoć kod tegoba, zubne paste, pa čak i razno posuđe, kategorije su koje možete pronaći na ovo webshopu. 

vitashop.hr

LJEKARNA CORNER 

Ova online ljekarna je već dugi niz godina jedna od posjećenijih web adresa i na njoj možete pronaći gotovo sve što je potrebno za zdravlje i higijenu: dermkozmetika, proizvodi za mame i bebe, aromaterapija, proizvodi za razne tegobe poput prehlada i gripa, srčane tegobe, probavne smetnje i slično. 

mojaljekarna.hr

LJEKARNA.HR

“Cilj nam je prepoznati potrebe i želje pacijenata, usmjeriti aktivnosti ispravnom i pravodobnom liječenju, te doprinijeti boljoj kvaliteti života.” kažu na web stranici ljekarna.hr, iza koje stoji Ljekarna Barišić. Njihovi farmaceuti za vas odabiru proizvode za poboljšanje zdravlja, neupitne kvalitete, skladištene u našim ljekarnama poštivajući sve standarde koje zahtijeva skladištenje farmacuetskih proizvoda.

ljekarna.hr