Proljeće je po našem mišljenju idealno vrijeme za izlete i kratke bjegove iz užurbane svakodnevice. Kofere ne morate natrpavati suvislom zimskom robom, a priroda je ljepša no ikada. Upravo usred životopisne prirode nalazi se i naš današnji travel crush – OK House.

Ok House je smještena u susjednoj Srbiji te je pravo mjesto za odmor u svježem zraku i guštanju u prirodi, relaksaciji i tišini. Mir garantira sama lokacija ove kućice koja je izolirana od ostatka ljudi. U neposrednoj blizini vikendice nalazi se izvorište Banjskog potoka kao i Manastiri Svete Trojice i Sretenje, dok su svi ostali sadržaji, poput, primjerice restorana, lokalnih trgovina i butika udaljeni desetak minuta vožnje. Tih nekoliko minuta vožnje, iako je malo, dovoljno je da vas izolira od svake buke i neželjenih gostiju.

Već sami pogled na kućicu mami osmijeh na lice. Radi se o vikendici koja izgledom podsjeća na trokut, a njena okolina ostavlja bez daha. Okružena je šumom i prirodom, pa ako ste u potrazi za romantičnim mjestom na koje želite pobjeći s partnerom, ovo je odlična opcija.

Iako je ovo mjesto prava romantična oaza za parove, može biti super odabir i za obiteljsko putovanje. OK House može primiti četiri osobe, a smještaj sadrži sve što je potrebno za miran i ugodan boravak – od spavaćih soba, kuhinje, kupaonice i svih sitnih potrepština koje bi vam mogle zatrebati, poput sušila za kosu, glačala, kuhala za vodu i slično. Osim toga, interijerom prevladava drvena konstrukcija koja daje dodatnu toplinu i ugodu.

No, osim što je iznutra u potpunosti opremljena, ne smijemo zaboraviti ni dvorište, ali i terasu koju ima. Upravo nas je ta terasa najviše kupila, a po nama je kao stvorena za ispijanje jutarnje kavice, ili upijanje cjelodnevnih zraka sunca.

One vječite romantičare oduševit će i ovaj kutak u kojemu možete uživati u mirnoj filmskoj večeri sa svojom odabranom osobom.

Iako se radi o pravom malom raju na zemlji, nažalost, ova vikendica ima jednu manu. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, pa ćete svoje ukućane na četiri noge morati ostaviti nekome na čuvanju. Osim kućnih ljubimaca, ni pušenje nije dozvoljeno, pa i to vrijedi imati na umu.

Cijena noćenja u ovoj oazi mira kreće se od 80 eura, a minimalni boravak čine dva noćenja. Osim toga, vrijedi spomenuti da se prijaviti u smještaj možete nakon 13 sati, a odjava je prije 10 sati ujutro, pa tako morate planirati i put.

Vikendica se nalazi u podnožju planine Ovčar, a detalje o smještaju možete pogledati i na njihovom Instagram profilu na kojemu je napisan i broj domaćina kojeg možete kontaktirati oko rezervacije.

 

Foto: TopSmeštaj.com