OGX proizvodi za njegu kose, prepoznati diljem svijeta po svojoj kvaliteti i učinkovitoj njezi, predstavljeni su izložbom u Orisu – Kući arhitekture. Pet jedinstvenih kolekcija koje se ističu jedinstvenim dizajnom bočice, ali i bogatim, prirodnim sastavima, pravo su umjetničko djelo kojem je bila posvećena pop-up izložba “The Art of Beautiful Hair”.

Dinamičan kolorit prate pažljivo odabrani sastojci – marokansko arganovo ulje; mauijevsko kokosovo ulje, brazilski keratin, biotin i kolagen. Za sve tipove kose, za profesionalnu i kućnu uporabu, OGX je sinonim za kvalitetu koju preporučuje 9/10 frizera diljem svijeta.

OGX, američki brend kozmetičkih proizvoda za njegu kose, predstavio je svojih pet linija vrhunske njege za obnovu, sjaj, jačanje i zaglađivanje kose interaktivnom pop-up izložbom u Orisu – Kući Arhitekture. Prepoznat po vrhunskim formulama koje se nalaze u koloritnoj, jedinstvenoj ambalaži, OGX šamponi, regeneratori te proizvodi za njegu i stiliziranje prava su kozmetička poslastica za sve koji pažljivo njeguju svoju kosu.

OGX proizvodi nadahnuti su originalnim recepturama u kojima je fokus na učinkovitim, prirodnim proizvodima koji čine umjetnost na kosi – marokansko arganovo ulje, mauijevsko kokosovo ulje, brazilski keratin te visokokvalitetni biotin i kolagen. Učinkovitost dodatno jamči činjenica da OGX proizvodi izbjegavaju uporabu sulfata, parabena, formaldehida, mikroplastike, ftalata, ali i silikona. Zbog toga su dobri rezultati vidljivi već nakon prvog pranja, a OGX proizvode jednako se rado koriste u profesionalnim salonima kao i u kućnoj uporabi.

Pet linija – Argan Oil of Morocco, Coconut Miracle Oil, Brazilian Keratin Smooth, Biotin & Collagen i Keratin Oil, koje je prezentirala Marijana Batinić u ulozi kustosice, oduševilo je sve prisutne goste među kojima su bile i influencerice koje posebnu pažnju posvećuju kosi poput Elene Dizdar, Agnieszke Wirkus, Grete Gardner, Nike Ilčić, Paule Tonković, Anite Dundović, Morene Pavić i drugih.

Marijana Batinić i Nikola Gabelić

OGX linije proizvoda s egzotičnim sastojcima za njegu kose dostupne su u dm i BIPA prodavaonicama te ljekarnama Farmacia i drugim bolje opremljenim ljekarnama.

Tekst i fotografije: Promo