View this post on Instagram

Off-White™ women's "for walking" boots

A post shared by Off-White™ (@off____white) on

Posljednje istraživanje Lyst Indexa, koji se bavi analizom online kupovine i kupaca, pokazuje kako je Off White dalje najpopularniji modni brend.

Brend Off White drži prvo mjesto među najpoželjnijim modnim brendovima na svijetu, odmah iza njega su Gucci, Balenciaga, Prada i Versace, dok se Bottega Veneta brzinom svjetlosti penje prema vrhu. Rezultati su to posljednjeg istraživanja Lyst Indexa koji analizira online shopping uzimajući u obzir preko 9 milijuna kupaca i onoga što najčešće traže. A čini se da je ime Daniel Lee napravilo itekakvu razliku po pitanju velikana Bottege Venete.

Naime, Bottega Veneta bila je u posljednjih mjesec dana tražena za 156 posto više, a jedan od razloga svakako je i revija za proljeće 2020. koju potpisuje upravo Daniel. Ime ovog brenda našlo se u online tražilicama više od 27 tisuća puta, a zanimljivo je kako i sve veću popularnost doseže brend Jacquemus.

Dobra vijest je i kako više od 50 posto brendova počinje naginjati promjenama po pitanju samoodržive mode, time što su potpisali poznati ‘G7 Fashion Pact’.