Piki Poma je nova ideja,novi brend održive mode osnovan 2020. godine iza kojeg stoje Mirna Litović i Ida Babić

Nastala iz ljubavi prema prirodi i svemu prirodnom, PIKI POMA je u svojim kolekcijama posvećena stvaranju kvalitetnih, održivih i svevremenskih modela odjeće i modnih dodataka po principu spore mode. Svi proizvodi su ručno rađeni u malim serijama gdje je svaki komad malo umjetničko djelo. Pluto koža, veganska alternativa životinjskoj koži kao materijal koji je izuzetno izdržljiv, lagan, vodootporan i jednostavan za održavanje, savršen je izbor za izradu visokokvalitetnih i ekološko prihvatljivih modnih dodataka. Zbog svojih iznimnih performansi i atraktivnog izgleda  pluto koža je baza WOW klompi i CORKY torbi, prvih modela PIKI POMA kolekcije. 

WOW klompe

WOW klompe izrađene  su ručno od prirodnih veganskih materijala i svaki je par jedinstven. S anatomski oblikovanim gazištem od punog drveta i gornjištem od drva u obliku dvostruke pluto kože, WOW klompe su potpuno drvene. 

Funkcionalan, minimalistički dizajn, uz dodatak promjenjivih ukrasnih klipsi koje dolaze u tri različite boje (Blue Moon, Take me to Mars, Nature Miracle) čini WOW klompe bezvremenskim.Stvorene za ugodnu šetnju i modna poigravanja uz prepoznatljiv zvuk.

CORKY torbe

CORKY torbe ,torbe s karakterom, dolaze u dva različita dizajnerska modela QUIRKY I POMPOUS. Izrađene su tehnikom nabiranja i provlačenja plutenih traka  što je rezultiralo potpuno drukčijim izgledom pluto kože a time i jedinstvenim izgledom samih torbi.

Quirky
Pompous

Uz odvojivu ručku i podesivi remen, dostupne u pet različitih boja, Corky torbe ostavljaju prostora  brojnim stilskim kombinacijama kao  i veliku slobodu interpretacije. Multifunkcionalne i praktične Corky torbe se lako uklapaju u svakodnevni život dok su istovremeno efektne i posebne

Više informacija pronađite ovdje, a možete ih zapratiti na njihovom Facebook i Instagram profilu.