Od mnogih formulacija do načina nanošenja, tržište je preplavljeno puderima. O ovome se priča već mjesecima

Idealan puder je onaj koji ne osjetimo, koji ne moramo stalno nanositi, koji neće biti pretaman, niti presvijetli, koji će prekriti određena crvena područja i ne izazvati iritaciju.

Naravno, mora izgledati i prirodno. Među hrpom proizvoda koji su dostupni, posljednjih mjeseci se jedan puder nametnuo kao favorit na brojnim platformama, od foruma do društvenih mreža, a kad je cijeli “buzz” oko njega krenuo od trenutka lansiranja u siječnju, bio bi rasprodan prije nego što ste uopće mogli pretražiti gdje je dostupan.

 

Riječ je o L’Oréal Infallible Fresh Wear 24H puderu, za koji se kunu da savršeno pokriva i daje prirodan mat završni premaz. Riječ je o plastičnom kompaktnom proizvodu sa spužvicom, a tekstura se ne doima kao da ste na sebe stavili kredu (odnosno, da se ne osjećate kao da ste se “nafljaskali”, da budemo slikoviti).

Uz to, traje satima, tako da ne morate trčati svaki tren u kupaonicu, a ima i 16 dostupnih nijansi pa ćete vjerojatno lako pronaći onu savršenu i izbjeći kompromis da ga miješate s još jednim kako biste dobili idealni ton.

Hvale ga i osobe s aknicama i rozacejom, tako da ima i jaču prekrivnu moć, iako je prozračan. Ne znamo za vas, ali nama je sljedeći na redu za kupnju!

 

Foto: Theo Ward/Getty Images Entertainment via Getty Images