Neki modni brendovi baš postižu imati ono nešto; naizgled jednostavni estetikom, vrlo nosivi, a opet s umjerenom dozom avangarde koje želite nositi svaki dan.

A.W.A.K.E. Mode je londonski brend koji je 2012. godine osnovala Natalia Alaverdian, modna urednica koja je tek kasnije postala dizajnerica. Njezina pomalo avangardna estetika ponudila je svjež i moderan pogled na ready-to-wear kolekcije, i vrlo brzo njezin se brend prometnuo u ime koje vrijedi zapamtiti na modnoj scenu, u Londonu, ali i puno šire. Zbog toga je zanimljiv podatak kako se, iako bez formalne edukacije, pronašla na promjenjivom modnom tržištu, nudeći dozu avangardne, ali nosive u svakodnevnom životu. Svi svjetski mediji pisali su o njezinim kolekcijama, a i redovita je gošća tjedana mode.

Inovativni krojevi, neočekivani detalji, jarke boje u kombinaciji s nježnim tonovima, suptilno ispreplitanje kulturnih i povijesnih referenci iz umjetnosti i filma, dokazale su njezin avangardni, a opet tako nosiv dizajn.

U svijetu vođenom trendovima koji se brzo mijenjaju, A.W.A.K.E. MODE je odlučan u stvaranju jedinstvenih i gotovo umjetničkih predmeta poput komada, prilagodljivih da se uklope u svakodnevni život žene koja želi posegnuti za drugačijim. Više o brendu potražite ovdje.