Unatoč skromnijem i djelomično digitalnom rasporedu u odnosu na pred-pandemijske godine, London Fashion Week vratio se u punom zamahu – a s njim i prepoznatljivi londonski street style.  

Fotografi su natrag na ulicama, snimajući modele off-duty, modne urednike i ambiciozne te ponekad modno ekscentrične fashioniste dok se sele s jedne LFW lokacije na drugu. 

A zahvaljujući njima, vidimo da se “savvy” trans-sezonski stil bazira na oversized odijelima, kropanim topovima, u kombinaciji s atraktivnim aksesoarima i “chunky” obućom.

Uz tamnije i neutralnije tonove u razdoblju u kojem još uvijek nosimo sandale, ali smo u niskom startu za čizme, još uvijek dominiraju vibrantne boje i uzorci, bilo da je riječ o elementima outfita ili modnim dodacima – naravno, uz nezaobilaznu punk vibru. 

A kao i na red carpetu nedavno održane ceremonije dodjele nagrada “Emmy”, sve je više uočljiv trend non-binary odijevanja u znaku individualističke ekspresije. 

U nastavku pogledajte outfite koji su obilježili londonske ulice proteklih dana – što naravno uključuje i britanske ikone Kate Moss i Alexu Chung.

View this post on Instagram

View this post on Instagram

A post shared by CERCLE (@thisiscercle)

View this post on Instagram

A post shared by no.34 Style (@no34style)

 

Cover foto: Sarah Ellen