Svi znamo koliko je kolagen bitan ali i da se njegova proizvodnja usporava nakon 25. godine starosti. Ovaj anti-age protein koristi se za zdravlje kože i kose, jača zglobove, nokte, poboljšava metabolizam… Ukoliko želite doći do više kolagena, ali želite nešto što nije životinjskog izvora, saznali smo za super inovativno rješenje o kojem se jako puno šuška na beauty forumima – Kolagen UP brenda Malinca koji potiče stvaranje vlastitog kolagena 

O kolagenu – važnom graditelju naše kože, mišića i kostiju moguće je pronaći/ pročitati puno toga. Ako vas je istraživanje o kolagenu dovelo na, primjerice, neki forum jer te zanimalo što je kolagen te je li važan za kosu i kožu, saznanja su vjerojatno bila sljedeća: većina kolagenskih dodataka nalazi se u obliku praha i iz životnjskog su izvora.

Kolagen u prahu često je riblji kolagen, a kolagen možemo pronaći u obliku kapsula te hidroliziranog kolagena. Kad tijelo sintetizira takav kolagen, dogodi se sljedeće: kolagen se unosi u tijelo, razgrađuje i ugradi u tvoju kožu. Naravno, ako ttijelo to uopće može jer je trenutno na tržištu toliko različitih inačica kolegena koje tijelo uopće ne može iskoristiti.

Možeš li do kolagena doći nekako drugačije? Naravno! Najbolji način je da tijelo kolagen proizvede apsolutno samo, a mi mu za to samo damo poticaj u obliku prirodnih biljnih ekstrakata, koji ne samo da potiču, već i štite prirodan kolagen u tijelu. Najbolje rješenje za tijelo upravo je takav kolagen – prirodan.

Dodatak prehrani Kolagen UP

Kolagen UP je dodatak biljnog izvora koji ne sadrži kolagen već biljne ekstrakte koji tijelu pomažu da ponovno ubrzano pokrene svoju vlastitu proizvodnju kolagena.

Kolagen UP je:

  • Veganski
  • Bez glutena
  • Bez laktoze
  • Bez šećera, punila i ostalih dodataka

 

Kolagen UP sadrži 5 prirodnih sastojaka, i to:

  1. VitaminC koji je sasvim prirodan jer se nalazi u ekstraktu šipka. Vitamin C važan je za sintezu kolagena, a najbolji je naravno onaj prirodni.
  2. Ekstrakt zelenog čaja kojeg u Aziji već stoljećima piju, ne samo zbog energije, već za mladost i vitalnost.
  3. Još jedan biljni ekstrakt je ekstrakt bambusa koji sadrži silicijev dioksid, odnosno siliku. Silicij je element, kojeg tijelo koristi u procesima povezanim s kožom, kosom, noktima, a prema tvrdnjama raznih studija, važan je element koji pridonosi tvorbi kolagena.
  4. Kolagen je sastavljen iz aminokiselina. Zato su tri najvažnije, glicin, prolin i lizin,dodane i Kolagenu UP.
  5. Još jedan iznimno važan sastojak je standardizirani ekstrakt pšenice CERAMOSIDESTM, koji predstavlja važnu prednost ovog dodatka prehrani. Naime, radi se o pšeničnim ceramidima. I ljudska koža sadrži ceremide, a to su lipidi, koji djeluju kao molekule za signalizaciju i brinu za vlažnost kože. S godinama ih je sve manje, a posljedica je smanjena tvorba kolagena. 

 

Dakle, Kolagen UP je idealan biljni dodatak koji na tijelo i njegove procese djeluje šire i jače cjelovito,  a prve učinke možete primijetiti već nakon 15 dana. Tijelo potiče da djeluje isto kao prije 25. godine starosti kad se tvorba kolagena i slični procesi usporavaju.

flash!

Ako želite isprobati ovaj proizvod Malinca 5 najsretnijih poklanja Kolagen UP! Sve što trebate jest okušati sreću i zaigrati nagradnu igru na našem Instagram feedu!

Fotografija: Andrea Piacquadio

Promo