Zbog svoje nevjerojatne i dokazane djelotvornosti, Nuggela & Sulé šampon s ekstraktom crvenog luka ističe se među ostalim šamponima na tržištu. Rijetko koji šampon može svoje tvrdnje poduprijeti kliničkom studijom, a Nuggela & Sulé Premium N°1 šampon dokaz je da ne ostaje sve samo na riječima.

Gubitak kose je prirodan. Kosa ima tendenciju stalnog obnavljanja i tijekom godine prolazi prirodan proces ispadanja i ponovnog rasta. Sezonsko ispadanje kose događa se u proljeće i jesen. Međutim, unatoč tome što se označava kao nešto sezonsko i prolazno, nitko ne voli vidjeti sve te vlasi po kupaonici ili jastuku, te ste se sigurno našli u situaciji da tražite nešto čime biste ublažili ovo ispadanje kose.

Od brojnih preparata na tržištu koji tvrde da smanjuju opadanje kose ili potiču rast kose, rijetko koji podupire svoje tvrdnje provedenim kliničkim studijama. Upravo se Nuggela & Sule Premium N°1 šampon s ekstraktom crvenog luka može pohvaliti kliničkom studijom koja je pokazala da smanjuje ispadanje kose čak do 70 %.

U studiji koja je trajala 60 dana, uz pranje kose 3 puta tjedno kod 20 dobrovoljaca, rezultati su pokazali da ovaj šampon umanjuje ispadanje kose do 70 nakon 60 dana primjene, a osim toga potiče rast nove kose te povećava volumen i gustoću kose. Ono što tehnička direktorica i farmaceutkinja branda Teresa Climent ističe kao posebno znakovito je da je studija provedena u proljeće, kad nema uobičajene prirodne obnove kose kao što je to slučaj nakon sezonskog opadanja u jesen, što daje dodatni kredibilitet ovoj studiji.

Ovaj tretman za kosu posebno se preporučuje za masnu, slabu ili lomljivu kosu. Nije ni čudo da je prošle jeseni osvajao sve ljestvice prodaje, jer osim što djeluje protiv ispadanja kose dodaje joj više volumena, sjaja i mekoće, tako da nakon što ga probate i iskusite njegove benefite, nećete ga više htjeti zamijeniti.

 

Fotografije: Promo; Prostock-studio/Shutterstock