Nudestix već ima puno sljedbenika zbog svoje jednostavnosti korištenja i multipraktičnosti. Ove se godine asortiman proširio, a mi ne možemo bez jedne svoje praktične olovke

Ovaj brend pratimo otkad su došli na naše tržište 2018. godine, a tada smo zapeli za njihove podloge za lagano prekrivanje u obliku olovke. Tada smo se zaljubili u osnivačicu Jenny Frankel, koja je Nudestix osnovala sa svojim kćerima jer nisu mogle pronaći šminku koja je zabavna, a koja se može strpati u bilo koju torbicu i biti višefunkcionalna.

Kako je skinimalizam tada uzeo maha, jedva smo čekali isprobati svaki novi korak ovog zanimljivog makeup brenda, a svidjelo nam se i to što je veganski i nježan za kožu, a brojni forumi su se kleli da šminka ostaje dugo postojana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUDESTIX (@nudestix)

Ova godina je za Nudestix, kojem je najvažnija stanka proizvodnja “brze i jednostavne šminke za osobe u pokretu”, bila poprilično plodna. Donijeli su čak šest novih univerzalnih nijansi, a mi smo zapeli za Nudies Bloom, i to njegovu Poppy Girl, koja na prvu djeluje kričavo, no zapravo odlično osvježava i daje prirodan izgled. I obrazima i očima daje nježnu boju, lako se nanosi i odlično miriše, a postojanost – iskreno, ovisi o vašoj koži i navikama. Ako ste skloni diranju lica ili imate masniju kožu, ne možete očekivati iste rezultate u odnosu na osobe koje nemaju te navike i tip kože. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NUDESTIX (@nudestix)

Ako volite prirodan izgled i želite lagani bronzer koji možete staviti na usne, obraze i oči, ovaj highlighter koji ima četkicu za nanošenje mogao bi biti vaš novi najbolji prijatelj. Dobit ćete nježan sjaj, a jedini problem je možda za osobe koje ne vole gušće konzistencije na licu, pojedincima treba možda malo da se naviknu da nešto nemaju na očima ili obrazima. Sve u svemu, zaljubljeni smo u ovaj proizvod!

 

Foto: @nudestix/Instagram