Nešto više od tri mjeseca nakon što je objavio svoju transrodnost, Elliot Page, nekoć poznat kao Ellen, objavio je vijest i o provedenoj operaciji. Za njega je to bio potez koji život znači, izjavio je.

Svoj prvi veliki intervju Elliot je odlučio dati časopisu Time u sklopu kojeg su i nastale i nove fotografije koje ga u potpunosti predstavljaju kao novu osobu – glumca Elliota Pagea. Prisjetio se i kako je već od malih nogu shvaćao da želi biti dječak, ali zbog glume kojom se počeo baviti još s deset godina morao je pristati na određene kompromise vezane uz njegov izgled. Sve to skupa usporilo je njegovo važno vlastito priznanje. Sve ove godine njegov je život bio praćen tjeskobom, napadajima panike i depresijom. Sve do sada, kada je u 34. godini napravio operaciju promjene spola i spasio si život i tijelo u kojem se napokon osjeća ugodno. Kad je izašao 2014. godine u javnost otkrivši svoju homoseksualnost, to mu je puno pomoglo i bio je bitan korak u samoprihvaćanju. Ali to nije bilo dovoljno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elliotpage

Pandemija i izolacija za Elliota su potpuno preokrenule stvari, “Imao sam puno vremena da se zaista usredotočim na stvari koje, na mnoge načine, podsvjesno izbjegavam, priznaje. Napokon sam uspio prihvatiti činjenicu da sam transrodna osoba i dopustiti si da u potpunosti postanem ono što jesam”, izjavio je u sklopu ovog intervjua. Elliot Page na male se ekrane vraća u trećoj sezoni Netflixove serije “Umbrella Academy” čije se snimanje nastavlja u Torontu. A glumac je presretan što je podršku našao od svojih partnera.

Foto: Instagram