Brooke Shields, Juliette Lewis, Chelsea Handler, Indya Moore, Cassie i Becky G predvode cool kampanju brenda SKIMS, koja u prvi plan ističe novu kolekciju grudnjaka s potpisom dizajnerskog tima Kim Kardashian. Osim zbog slavne ekipe, ovi grudnjaci mogli bi se dobro prodavati jer iz brenda tvrde da su najudobniji modeli koje ćemo ikad odjenuti. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Otkako se pojavio na tržištu 2019. godine, brend SKIMS uveo je revoluciju u industriju odjeće za oblikovanje tijela, loungeweara i donjeg rublja. Jedna linija za drugom uglavnom nižu pozitivne recenzije zadovoljnih korisnica, a da je SKIMS definitivno uspio, možda je najbolji pokazatelj to da njegov dizajn sada kopiraju i mnogi high street brendovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Na samom kraju rujna, iz SKIMS-a nam dolazi potpuni novi sustav grudnjaka dizajniranih da zadovolje potrebe svake žene. U fokusu će se tako naći tri nove kolekcije grudnjaka – Naked, No Show Bra i Weightless Bra, a svaka od ovih silueta je stručno dizajnirana kako bi pružila vrhunsku podršku i udobnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Kim Kardashian je otkrila da je kampanja za nove SKIMS grudnjake najveća kampanja brenda dosad, a njena zaštitna lica pojavljuju se na vizualima i u videu koji otkriva što zapravo misle o svojim grudima, koje su im nesigurnosti i tko su njihovi “boobs” ideali. Različite, a opet i toliko slične, akterice videa poručuju da se u SKIMS grudnjacima osjećaju ugodno, dobro i samopouzdano.

Foto: Instagram/SKIMS