Iako je konkurencija jaka, adidasov Samba model tenisica definitivno drži visoko mjesto kad je riječ o najpopularnijim chic sportskim ulovima unazad nekoliko sezona. Naime, nakon što je klasična bijela verzija s crnim prugama postala toliko tražena da je gotovo uvijek rasprodana, a i kad se vrati na police trgovina, morate biti poprilično brzi da je ulovite – logično je očekivati da će adidas svako toliko lansirati nove inačice.

Tako nas je brend ove sezone razveselio proljetnim Sambicama, točnije Samba OG modelom. Radi se o tenisicama u bež boji koje su upotpunjene prepoznatljivim bijelim prugama i brendingom, ali najveća posebnost krije se u mesh detaljima. Mrežasti dodatak je ”ono nešto” što ovu varijantu čini idealnom za tople dane pred nama, a u kombinaciji sa zahvalnom bojom, doista je jako dobro pogođen omjer estetičkog izgleda i funkcionalnosti.

Što se tiče kombiniranja Samba OG modela, mogućnosti ima puno. Odlučite li se za casual varijante, predlažemo da birate najdraže modele traperica i jednostavne uske bodije ili majice. Naravno, sve skupa zaokružite detaljima kako bi kombinacija dobila karakter, a vi uživajte u jednostavnoj, no upečatljivoj modnoj priči.

S druge strane, ovaj model izvrsno pristaje i outfitima koji uključuju suknje ili haljine, a nisu isključeni niti kombinezoni. Budući da dolaze u neutralnoj boji, slobodno ih kombinirajte s različitim žarkim bojama i uzorcima, a za one koji prije svega cijene udobnost – možemo ih zamisliti i u večernjim izlascima na slip haljinu, koja će doprinijeti kreiranju pravog modnog twista.

Foto: adidas