“Musc ima bezvremenski olfaktornu dubinu koja je veoma osobna i intimna; postoje jedno sa ženom koja ga nosi. Musc for her je ultimativna interpretacija mošusa te je zato toliko zarazan i izaziva ovisnost”, rekao je Narciso Rodriguez.

U ovom novom poglavlju, For her karakterizira iznimna odvažnost, što ni ne čudi, s obzirom da se radi o mirisu koji je odraz današnje moderne žene. Narciso Rodriguez je ovim mirisom pokušao uhvatiti njezinu snagu i strast, a kako bi u tome uspio morao je obgrliti njezinu energiju i duh koju karakterizira čista senzualnost.

“Pure Muscom sam ponajprije želio ovjekovječiti duh ženskoga dualizma, mrak unutar kojega uvijek isijava svjetlo, snagu iza koje se krije ranjivost… Sve su to ravnopravne kvalitete koje žene čine toliko intrigantnima i čudesnima”, rekao je Narciso Rodriguez.

Osim što se u gornjim notama nalazi mošus po kojem je parfem dobio ime, sredina je lagani miri cvjetnog buketa, dok bazu drže drvenaste note. Narciso Rodriguez je svoju fascinaciju dualnosti prenio i na bočicu: kontrastna, crno-bijela. “Crna kao misterija, bijela kao čistoća.” rekao je Narciso.

Nos koji je zaslužan za novu For her simfoniju je Sonia Constant, a zaštitno lice mirisa je Julia Bergshoeff.

Inspiriran originalnim for her, for her PURE MUSC je hommage kultnom mirisu s potpisom mošus, a rezultati su opijajući. Dostupan u 30 ml (447 kn), 50 ml (663 kn) i 100 ml (894 kn), novi miris stvara ultimativnu ovisnost.