Aaron Taylor-Johnson će navodno biti sljedeći ‘James Bond’, sudeći prema glasinama

Prema raznim medijskim izvješćima, Aaron Taylor-Johnson bit će sljedeći James Bond, nakon što je prethodni 007 Daniel Craig snimio svoj posljednji film za franšizu prošle godine.

Nakon objave 2020. godine da će No Time To Die biti posljednji film Daniela Craiga kao slavnog protagonista, neprestano se šuška o tome tko će odnijeti titulu vjerojatno jedne od najpoznatijih, a sigurno najdugovječnije britanske filmske franšize. U posljednje vrijeme priča se sve glasnije da će Craiga Craiga naslijediti Aaron Taylor-Johnson.

32-godišnji britanski glumac najpoznatiji je po pojavljivanju u filmovima kao što su Angus, Thongs and Perfect Snogging, Kick-Ass i Avengers: Age of Ultron, a iako je konkurencija za preuzeti 007 bila poprilična (Tom Hardy, Regé-Jean Page, Henry Cavill, Robert Pattinson, Idris Elba, Jacob Elordi), čini se da je natjecanju konačno došao kraj.

Aaron Taylor-Johnson prima nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu za svoju ulogu u Noćnim životinjama (Nocturnal Animals) tijekom 74. dodjele Zlatnih globusa. (Foto: Paul Drinkwater/NBCUniversal/Getty Images)

Instagram stranica o tračevima o slavnim osobama, koja se vrlo, vrlo često ispostavi točnom – Deuxmoi — jedan od najpopularnijih izvora vijesti o slavnim osobama na Instagramu — nedavno je nagađala tu vijest, a dobili su info i da će “mini- trailer u kojem Aaron glumi slavnog Bonda biti objavljen u ožujku/travnju 2023. kako bi ga najavili kao novog glumca.”

Iako službene potvrde nema, jedva čekamo vidjeti kako Taylor-Johnson traži svoj martini!

 

Foto: Gareth Cattermole / Getty Images