Tražite novi božićni sadržaj za gledanje ove blagdanske sezone? Evo nekoliko novih filmova koje biste mogli pogledati

Bez obzira volite li dobru komediju, akcijsku avanturu ili klasični ljubavni film, za ovu blagdansku sezonu možete birati između mnoštva božićnih naslova. S mnogo novih izdanja i više od 150 božićnih filmova koje možete izabrati, može biti teško sortirati sve filmske poklončiće koji nam uskoro pristižu!

Uz nezaboravne filmske klasike kojima se uvijek vraćamo, postoji mnoštvo novih naslova koja vrijedi pogledati ako volite onaj recept da mora biti malo ljubavi, malo blesavosti i nerealnih situacija i happy-end. U ovogodišnjim blagdanskim pričama pojavljuju se i D Ryan Reynolds i Will Ferrell te Lindsay Lohan, a početkom sljedeće godine imamo i film Red One u kojem snage pokazuju Dwayne “The Rock” Johnson i Chris Evans.

Falling for Christmas

Lindsay Lohan koja glumi u božićnom filmu zapravo su sve informacije koje trebate o Netflixovom filmu, ali zaista! Ako to nije dovoljno da vas namami, onda da, ona glumi razmaženu nasljednicu tatinog odmarališta u Aspenu, dobiva amneziju, i zaljubljuje se u lokalnog vlasnika ski resorta. To je vrhunski primjer da se blagdanski film ne gleda zbog stvarnog zapleta, već zbog spektakla. Predvidljivo, otrcano i ostavit će vam topao osjećaj u srcu!

A Christmas Story Christmas

Nastavci i prerade božićnih klasika, tražili mi to ili ne, veliki su posao. U ovom nastavku smještenom u 1970-e, Ralphie (Peter Billingsley) sada je odrastao, nalazi se sa starim prijateljima i svojoj vlastitoj obitelji mora dati čaroban Božić kakav je njegov tata dao njemu. Recenzije su mješovite za ovu novu verziju, ali nostalgija je tu!

Spirited

Svi znate “Božićnu priču” Charlesa Dickensa i zasigurno ste pogledali barem jednu verziju, a ova se poigrava upravo s njome. Ovaj film definitivno ima najpoznatiju glumačku postavu od ovogodišnjih božićnih filmova, s Willom Ferrellom kao Božićnim Duhom i Ryanom Reynoldsom koji glumi škrtog čovjeka koji bi trebao biti taj koji se mijenja, a dosta je nalik Deadpoolu. E i, riječ je o mjuziklu.

The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Unatoč sramoti i lošim kritikama blagdanskog specijala Ratova zvijezda, Disney+ isprobava blagdanski specijal u svemiru Čuvara galaksije. Kada Star-Lord (Chris Pratt) propusti Božić, Drax (Dave Bautista) i Mantis (Pom Klementieff) krenu u potragu. To vam je dovoljno, ako ste ljubitelji Marvela.

Something From Tiffany’s

Možda i najočekivaniji božićni film godine Prime Videa je ova vratolomija: tip kupi zaručnički prsten djevojci, drugi tip kupi naušnice, i nekako se dostava pobrka i sada jedna djevojka koja nije trebala biti zaručena je zaručena, a ona koja jest trebala biti ima naušnice. I onda se netko još tu u međuvremenu zaljubi u nekoga druga (da vam ne spojlamo baš sve!). Odlično!

A Hollywood Christmas

Što kažete na božićni film o tome da ste u božićnom filmu? Iako ste već sigurno gledali meta filmove, u ovom, filmska redateljica (Jessika Van) snima božićni film i nalazi svoj stvarni život prekinut mnoštvom božićnih filmova.

Hotel for the Holidays

Ahh da, priča o starom hotelu tijekom Božića. Ovaj put to je Madelaine Petsch iz Riverdalea kao upraviteljica otmjenog hotela tijekom zimskog festivala koja biva zarobljena u ljubavnom trokutu koji uključuje šarmantnog hotelskog kuhara i gosta koji je igrom slučaja dio kraljevske obitelji, jer zašto ne!